24 ay taksitle iPhone 11 almak

5 sene öncesi bir telefonun batarya sorunu olması telefonla değil o zaman ki bataryaların teknolojisi ile ilgili. Şuan olan bataryalarda öyle bir sorun olmaz. 5 yıl içinde bataryalar zaten tükenir. Değiştirilmesi gerekir. Bataryayı araştırırsanız zaten doğal bir şey olduğunu görebilirsiniz. Günümüzde ömürleri daha uzun ve daha stabildir ama.
Ana menüde telefon kasması da mı bataryadan hocam.
 
Bak bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim.
Rica ederim hocam. İPhone 6 bir geçiş telefonu olduğundan yani o klasik tasarımdan ince, büyük bir ekranlı tasarıma geçildiğinden çok donanımı ile uğraşılmamış bir model. Daha sonra 6S ile donanımı güçlendiriliyor ve İPhone 6'ların dayanıksız kasaları 6S ile adam ediliyor. 6S'in 6'dan daha ağır bir cihaz olması bunu açıklıyor zaten.
2021’e giriyoruz ama.
2021 Eylül'de 7 yaşına girecek hocam. 2021'e giriyoruz diye hemen 7 yaşında olmuyor.
 
24 ay taksitle telefon almak ne yazık ki mantıklı değil. Bunun yerine 2020 SE, ikinci el 7/Plus, 8/Plus bakılabilir. Aktif bir iPhone 11 kullanıcısı olarak sunu söyleyebilirim ki cebinize hangisi uyuyorsa onu satın alın çünkü dendiği gibi IPhone'nin hızına yetişemezsiniz, şimdi 12 çıktı daha sonra 13 bu böyle gidecek. Bundan önce ilk çıktığında SE 1.Nesil almıştım hala daha aktif olarak kullanıyoruz ve hala canavar gibi. Öyle masada gösterişmiş yok logoymuş bunlar boş işler, boş insanların yapacağı hareketler, siz cebinize en uygun olan IPhone'yi alın keyfinize bakın.
 
24 ay taksitle telefon almak ne ya? Sen o İPhone'u 24 ay taksitle alacağın zaman, o telefon ez 10K olur. Yani sırf taksitten dolayı o telefona 3K fazla ödeyeceksin.

Bu arada şunu da söyleyeyim, bizim evde İPhone 5S var boşta. Telefonda hiçbir kasma yok. Yani İPhone'un kalitesine lafım yok lakin sen 24 ay taksitle bir telefon alıyorsan, kusura bakma ama onu hava atmak için alıyorsun.

İlla alacaksan da şunu al: Apple iPhone SE (2020) 64 GB Siyah Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) | Trendyol
 
Bizdeki 4 senelik iPhone 7'de hiçbir sıkıntı yokken Note 4 illallah ettirdi bana tabii niyeyse.

Bende S4 ve S5 kullanmıştım ısınma ve kasma vardı maalesef pil değişimi yapmama rağmen düzelmemişlerdi uygulamalarda performansları verimli değildi. Arayüzde kasma olayı S4’te çok oluyordu S5’te arada sırada oluyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı