2400 MHz RAM Overclock ile 3000 MHz yapılır mı?

Timing'lere ellemeden hızı 3000 yaptım diğer ayarları otomatiğe bıraktım sizce nasıl?

366387

15-17-17-30-1T . Bu değerleri tam olarak nereye gireceğim Timing ayarlarında?

Timing'lere ellemeden hızı 3000 yaptım diğer ayarları otomatiğe bıraktım sizce nasıl?

Eki Görüntüle 366387

15-17-17-30-1T . Bu değerleri tam olarak nereye gireceğim Timing ayarlarında?
Yüksek değerler. Biostan Advanced Memory kısmından yapılabiliyor.
Yüksek değerler. Biostan Advanced Memory kısmından yapılabiliyor. Verdiğiniz değerler her RAM'de aynı olmayabilir. Ama 2T yapınca kesin oluyor tecrübeyle sabittir. Ki sizle aynı RAM'i kullanıyoruz.

Kardeşim sen hiç bellekleri hız aşırtma ile uğraşma. Direkt olarak 3000 MHZ bellek al. Zaten aralarında çok uçurum bir fiyat farkı da yok.

CL: 15
tRCD: 17
tRP: 17
tRAS: 30
CR: 1T

Böyle mi olacak?
Eki Görüntüle 366389

Şimdi oldu mu? 1.2 iken mavi ekran yedim voltajı 1.3 yaptım bir sorun yok gibi. 3200 MHz. @Iron
CL değerlerin yüksek önemli olan ilk üç değer 21 yüksek bir değer. Benimkiler 3200'de 15-17-16-30 2T şeklinde ama V yüksek miktarda 1.38.
Günlük kullanım için 1.40 ve üstü risk.
Ama 1.39'da 1T yaparakta kullanabiliyorum.
Size tavsiyem ilk üç değeri düşürebildiğiniz kadar düşürün ama V'yi arttırmanız gerekebilir bu da risk.

@FalconPolat Gösteririm ama malesef işteyim akşam eve gidince fotoğraf koyarım.

Ne zamandan beri böyle kullanıyorsunuz sistemi?
Aralıktan beri kullanıyordum. Ama işlemciyi de RAM'i de stok hallerine çevirdim. Ama değerleri not aldım. Sistemi çok az kullanıyorum. Fazla oyun da oynayamıyorum bu aralar onun için stok hallerine aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı