25 bin TL ile mininge başlamak

Hayır, BNB'yi sadece stake edebilirsiniz.

Madenciliği araştırıyorsanız birkaç link atayım.

2CryptoCalc - Mining Profit Calculator for Pools and Solo

WhatToMine - Crypto coins mining profit calculator compared to Ethereum

Mining Pool Stats

Bu sitelerden kazancına göre coinleri vs birçok bilgiye ulaşabilirsiniz... Başlangıç olarak.

Hocam burada Nvidia RTX 3060Ti Madencilik hesaplayıcısı ⛏️ | minerstat
Alttaki coinlere bakar mısınız burada mining yapılabilir gibi yazıyor sanki yanlış anlamadıysam
 
Hocam binance eth havuzu ile karıştırıyorsunuz.

BNB yok orda..

1619192897846.png
 
Hocam Binance ETH havuzu ile karıştırıyorsunuz.

BNB yok orada.

Eki Görüntüle 989131

Hı yani o havuzdan kazarsanız şu kadar mhs alırsınız gibi bir şey diyor anladım, peki Dogecoin ve btt mining yapılabilir diye bir açıklama vardı galiba 1-2 ay önce bu coinlerin kendi web sitelerinden nasıl mining yapılacağı yazmıyor.

Bir de unmineable diye bir mining web sitesi var burada her coin listelenmiş ama farklı bir sistemleri var galiba
 
Hı yani o havuzdan kazarsanız şu kadar mhs alırsınız gibi bir şey diyor anladım, peki Dogecoin ve btt mining yapılabilir diye bir açıklama vardı galiba 1-2 ay önce bu coinlerin kendi web sitelerinden nasıl mining yapılacağı yazmıyor.

Bir de unmineable diye bir mining web sitesi var burada her coin listelenmiş ama farklı bir sistemleri var galiba.

Dogecoin ASIC minerlar için tasarlanmıştır normal ekran kartlarıyla mining kar getirmez, btt içinde BitTorrent indirip torrent seedlemen lazım nasıl yaparsın bilmiyorum ama.
 
Kart almaya sizce başlamalıyım yoksa o döneme denk bekleyeyim mi ve hani güçlü kart alıp az kart almam yoksa rx 580 8 gb mi almam gerekli 2.el konusunda ne düşünüyorsunuz. Bir korkum var birde bu kartlar kendilerini kesin amorti etmekte mi bu kafamı karıştırmakta. Bu yeni sisteme geçilecek demişsiniz. Bu yeni sistem nasıl bir şey çok basit şekilde anlatmanızı rica ediyorum.

Son olarak benimde YTD yazmama gerek var mı ? Soruları ben soruyorum ama herkes çok ciddi şekilde uyarıda bulunmakta o yüzden sormak istedim.
 
Bu sadece madencilik gelirini azaltır, bir coini kazan değil, alan ve alım miktarı arttıkça değerlenir. Ya da elon efendi gibi bir destekçisi olacak... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Myetherwalletten ether gönderirken gwei 1 olarak seçsem ne kadar transfer ücreti alır? Ve transfer ettiğim Ethereum miktarına göre değişiyor mu bu ücret?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı