2500 TL Sistem Toplama

@Burak Tüzün benim sisteme diyorsan CX600 yerine belki VS650 alınabilir ama VS550 yetmeyebilir. Ayrıca GTX 970, GTX 780'den daha iyi.
Yetmeyeceği konusuna nereden vardın? Bunu bir terazi ile mi yoksa mezurayla mı ölçtün? Senin toplamış olduğun sisteme VS450 dahi yeter! Ayrıca, "GTX 780 daha iyi" söylemini GTX970'e karşı yapmadım. Konu sahibinin belirttiği sistemden söz ediyorum.

Yetmeyeceği konusuna nereden vardın? Bunu bir terazi ile mi yoksa mezurayla mı ölçtün? Senin toplamış olduğun sisteme VS450 dahi yeter! Ayrıca, "GTX 780 daha iyi" söylemini GTX970'e karşı yapmadım. Konu sahibinin belirttiği sistemden söz ediyorum.
Benim sisteme olan düşmanlığını anlayamadım. CX600 oldukça verimli ve kaliteli bir güç kaynağı.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. 2000-2500 arası bütçem var. Oyun oynamak için pc toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz size zahmet. Monitör dahil bu arada.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı