Yetmeyeceği konusuna nereden vardın? Bunu bir terazi ile mi yoksa mezurayla mı ölçtün? Senin toplamış olduğun sisteme VS450 dahi yeter! Ayrıca, "GTX 780 daha iyi" söylemini GTX970'e karşı yapmadım. Konu sahibinin belirttiği sistemden söz ediyorum.@Burak Tüzün benim sisteme diyorsan CX600 yerine belki VS650 alınabilir ama VS550 yetmeyebilir. Ayrıca GTX 970, GTX 780'den daha iyi.
Benim sisteme olan düşmanlığını anlayamadım. CX600 oldukça verimli ve kaliteli bir güç kaynağı.Yetmeyeceği konusuna nereden vardın? Bunu bir terazi ile mi yoksa mezurayla mı ölçtün? Senin toplamış olduğun sisteme VS450 dahi yeter! Ayrıca, "GTX 780 daha iyi" söylemini GTX970'e karşı yapmadım. Konu sahibinin belirttiği sistemden söz ediyorum.
Bunları nereden çıkarıyorsun anlamış değilim. Sana tek bir kelime dahi söylemedim. CX600 kötü demedim. Neyse konuyu dağıtmayalım...Benim sisteme olan düşmanlığını anlayamadım. CX600 oldukça verimli ve kaliteli bir güç kaynağı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.