25000 TL'ye mühendislik için laptop tavsiyesi

Bütçe
25000
QHD ve Kasa modeli dışında sistemsel olarak bir farklılıkları yok. Dediğim gibi 17.3" de QHD pek tavsiye etmem. 3060 zaten ucu ucuna 2K'yı kaldıracağından 1080p çözünürlüğe aldığınızda çözünürlüğü çamur gibi bir görüntü çıkacak karşınıza.
Peki HP Pavilion bu modeli sizce nasıl, Monsterdan yaklaşık 5K daha ucuz. Sizce değer mi? (Şuan için önerdiğiniz Monster'ı alacağım sanırım sadece kafamda soru işareti kalmaması açısından sormak istedim.)
 
Peki HP Pavilion bu modeli sizce nasıl, Monster'dan yaklaşık 5K daha ucuz. Sizce değer mi? (şu an için önerdiğiniz Monster'ı alacağım sanırım sadece kafamda soru işareti kalmaması açısından sormak istedim.)

3060 alacak bütçeniz varken 3050 almak biraz absürt olur sanırım. 3050 şu anda bile yetersiz bir kart oyunlarda 1-2 sene sonra çok zorlar sizi.
 
Hocam bu acera 24 inç 240Hz bir monitöre taksam kullanabilir miyim bir de 240FPS üstü alır mı bu bilgisayar Valorant en düşük ayarlarda?

MUX açıkken DP'dan görüntü vermiyor cihaz HDMI'dan görüntü alabiliyorsun bu da monitöründe G-Sync varsa kullanamayacağın anlamına geliyor. +250 FPS her türlü verir cihaz.
 
MUX açıkken DP'dan görüntü vermiyor cihaz HDMI'dan görüntü alabiliyorsun bu da monitöründe G-Sync varsa kullanamama anlamına geliyor. +250 FPS her türlü verir cihaz.

Ekran kartı Max-P mi göremedim. Bir de sanırım boşta SSD takma yeri yok, mevcut SSD'yi çıkartıp değiştirmek gerek sanırım.
 
Ekran kartı Max-P mi göremedim. Bir de sanırım boşta SSD takma yeri yok, mevcut SSD'yi çıkartıp değiştirmek gerek sanırım.

Max-P 140W, MUX var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı