27 MSI G274QPF vs Gigabyte M27Q 27

G27Q fiyattan dolayı şu an daha mantıklı evet umarım görüntüde aldığıma değer

Görüntü kalitesi kötü olsa zaten öneri potasında olmaz. İdeal değerlere sahip.
Gigabyte G27Q Review kapsamlı teknik incelemesi burada mevcut. Büyük ihtimal bakmışsındır.
Benim bu monitöre eleştirim tepkime hızıdır.
4.5 ms veriyor ve %4'e yakın overshoot var. Hadi ms değeri kabul edilebilir. Çünkü ortalama zaten 3-4 ms üzerinden başlıyor. Overshoot ise düşük seviyelerde fark edilmez pek.

Görüntü kalitesi kötü olsa zaten öneri potasında olmaz. İdeal değerlere sahip.
Gigabyte G27Q Review kapsamlı teknik incelemesi burada mevcut. Büyük ihtimal bakmışsındır.
Benim bu monitöre eleştirim tepkime hızıdır.
4.5 ms veriyor ve %4'e yakın overshoot var. Hadi ms değeri kabul edilebilir. Çünkü ortalama zaten 3-4 ms üzerinden başlıyor. Overshoot ise düşük seviyelerde fark edilmez pek.
Çok fazla baktığım için şuan göremiyorum Dell'de ms değerleri nedir acaba?

Çok fazla baktığım için şu an göremiyorum Dell'de ms değerleri nedir acaba?

Şanslıyız ki dün Rtings incelemesini yapmış.
Beklediğimden daha iyi bir monitör olduğunu söylemem gerek.
3.3 ms tepkimesi süresi ile çok çok başarılı.
HDR performansı kötü puan almış. Fakat normal. HDR performansı bu bütçedeki modellerde pek beklenmez.

HDR performansı kötü puan almış. Fakat normal. HDR performansı bu bütçedeki modellerde pek beklenmez.
Beni de her anlamda etkiledi. Desteklerin için çok teşekkür ederim. İçim rahat bir şekilde Dell'in siparişini 9000 lira bandında verdim. Güzel olacağından şüphem yok.

Beni de her anlamda etkiledi. Desteklerin için çok teşekkür ederim. İçim rahat bir şekilde Dell'in siparişini 9000 lira bandında verdim. Güzel olacağından şüphem yok.

Geldiğinde ilk düşüncelerinizi paylaşınız. Ölü piksel testini yapmayı unutmayınız. Hassas bir şekilde kurulumunu yapın. Hasar olmasın. 👍

@Saint Lucia Hocam asus vg27aq modeli 8000TL civarına denk geliyor. Aradaki 1500TL farka değecek bir monitör mü sizce DELL’in bu modeli. Bu hafta ben de bir 2k monitör satın alacağım ondan soruyorum.

Benim 31.5 ne zaman incelenir acaba

@Saint Lucia Hocam ASUS VG27AQ modeli 8000TL civarına denk geliyor. Aradaki 1500TL farka değecek bir monitör mü sizce Dell'in bu modeli. Bu hafta ben de bir 2K monitör satın alacağım ondan soruyorum.

Kıyaslanamaz bile. Dell daha başarılı.

Benim 31.5 ne zaman incelenir acaba

İncelenecek gibi durmuyor. Üstünden birkaç yıl geçti çünkü. 4K modeli piyasaya sürüldüğünde o incelendi ve 27 inç olan modeli incelendi. Bu model incelenmedi. Fakat olumsuz eleştiri almadığını söylemiştim. Kaliteli üründür. Beklentiyi karşılıyor.

Kıyaslanamaz bile. Dell daha başarılı.

İncelenecek gibi durmuyor. Üstünden birkaç yıl geçti çünkü. 4K modeli piyasaya sürüldüğünde o incelendi ve 27 inç olan modeli incelendi. Bu model incelenmedi. Fakat olumsuz eleştiri almadığını söylemiştim. Kaliteli üründür. Beklentiyi karşılıyor.
Tamamdır mobilde olduğum için konuyu tam okuyamıyorum. Bilgisayara geçtiğimde bu konudaki tavsiyeleri inceleyip ben de bu monitörler arasından bir tercih yapayım. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı