2700 TL'ye sıfır PS4 alınır mı?

Evet arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu Almanya'dan gelme CoD Modern Warfare bundle olarak 500 GB PS4 Slim fiyatında 2700 TL ile anlaştık. Ne dersiniz kaçırmamalı mıyım yoksa diğer 2.el temiz modellere bakmalı mıyım? 2.el PS4 alacağım.

2-3 ay PS4 kullanmış biri olarak bence PS4 bir God of War için veya Last of Us için olsa da alınmasada olur. Oyun masrafları ciddi para. Ben bu seneki PS5'ten çok ciddi bir sanal gözlük sıçrayışı beklerdim. Alırsan hayırlı olsun güle güle kullan düşüncem bu yönde.

2-3 ay PS4 kullanmış biri olarak bence PS4 bir God of War için veya Last of Us için olsa da alınmasada olur. Oyun masrafları ciddi para. Ben bu seneki PS5'ten çok ciddi bir sanal gözlük sıçrayışı beklerdim. Alırsan hayırlı olsun güle güle kullan düşüncem bu yönde.

2.el garantilimi almak mantıklı yoksa yurt dışı olan sıfırmı ne dersiniz? Oyunları da ufak ufak hallederim diye düşünüyorum. Aldıktan sonra EA Play alarak FIFA ufc tarzı oyunları da oynayabilirim diye düşünüyorum.

2.000 TL civarına ikinci el garantili satan mağazalar oluyor. Sıfır olup garantisi olmayan cihazı alacağıma, gider hem daha ucuza, hem de garantili ikinci el almayı tercih ederim. Ayrıca 7 yıllık bir konsola 2.700 TL çok bence. Zaten donanım olarak can çekişiyor. En azından üzerine 300 TL daha ekleyerek, ikinci el PS4 PRO'da alabilirsiniz. Biraz daha ileriye dönük olmuş olur.

2.el garantilimi almak mantıklı yoksa yurt dışı olan sıfırmı ne dersiniz? Oyunları da ufak ufak hallederim diye düşünüyorum. Aldıktan sonra EA Play alarak FIFA ufc tarzı oyunları da oynayabilirim diye düşünüyorum.
Benim hayatım boyunca pahalı ürünlerde garantiye ihtiyacım olmadı ben 0 olanı tercih ederdim. Size kalmış. Biraz da şans işi.

Bana kalırsa hiçbir açıdan. Çünkü donanımları çok eskidi. Slim olan versiyona göre PRO en azından daha uzun kullanışlı olabilir diye dedim. Yoksa artık PS4 alınması taraftarı değilim zaten.
Ne de olsa PS4 Pro ile PS4 arasında bir oyun farkı olmayacak yazdığınız cümlenin anlamı biraz oraya kayıyor açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı