2700 TL'ye sıfır PS4 alınır mı?

Bana kalırsa hiçbir açıdan. Çünkü donanımları çok eskidi. Slim olan versiyona göre Pro en azından daha uzun kullanışlı olabilir diye dedim. Yoksa artık PS4 alınması taraftarı değilim zaten.

4K televizyonum olmadığı için Slim almayı düşünüyorum zaten. Yoksa aşırı olmaz mı?

4K televizyonum olmadığı için Slim almayı düşünüyorum zaten. Yoksa aşırı olmaz mı?
PS4 PRO kullanmak için illa ki 4K televizyonunuzun olmasına gerek yok. Zaten çakma 4K veriyor.
Ne de olsa PS4 Pro ile PS4 arasında bir oyun farkı olmayacak yazdığınız cümlenin anlamı biraz oraya kayıyor açıkçası.
Yanlış anlaşılmışım o zaman. Aslında demek istediğim PS4 PRO'nun donanımı Slim'den iyi olduğu için ileride çıkacak olan oyunlara daha iyi bir seçenek olur demek istemiştim.

2.el garantilimi almak mantıklı yoksa yurt dışı olan sıfırmı ne dersiniz? Oyunları da ufak ufak hallederim diye düşünüyorum. Aldıktan sonra EA Play alarak FIFA ufc tarzı oyunları da oynayabilirim diye düşünüyorum.

Ben 2.el ürünlere pek ısınamıyorum. Fakat PS4'te oynuycan oyun 10 veya 15'i geçmeyecek. Bu yüzden 2. el garantili alabilirsin bence. Cihazda temiz kullanılmışsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı