3-4 Aylığına Hangi Lumia Alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Agassizi

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2015
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Serbest takılıyor :D
Selamun aleyküm, herkese merhabalar, iyi Pazarlar. Asus Zen 2 yi bekleyen on binlerce kişiden birisiyim. Bu süreçte Zen 6 almayı düşünmüştüm ancak başta ekranın büyüklüğü, LTE nin ve flash desteğinin olmayışı gibi bazı nedenlerden dolayı Zen 6 almaktan vazgeçtim. Zen 2 gelene kadar bu süreçte WP ailesini yakından tanımak ve ilerde ikinci hat olarak kullanabileceğim WP önermenizi istiyorum. Her ne kadar Zen 2 çift hat desteklese de çift hattı tek telefonda kullanmayı tercih etmiyorum. Fotoğraf çekimi profesyonel olmasını talep etmiyorum ancak vasattan uzak durmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lumia 820 alabilirsin fiyatı ekonomik, başarılıda bir kamerası var.
 
Aynı durumdayım. Ben L925 sectim. Benden sonra babam kullanacak diye aldım yoksa WP şu an için alınacak bi işletim sistemi degil bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Sir.Aizen Lumia 820 de genel anlamda kullanıcılar ısınma sorunundan şikayetçiler, okuduğum yorumlardan dolayı L820 ye soru işaretiyle bakıyorum. Siz kullanıyor musunuz? Böyle bir durumla karşılaşıyor musunuz?

@parya Lumia 925 kamera açısından güzel bir telefon olduğunu okudum ancak bütçeyi kısmam gerekiyor. Zen 2 fiyatı muhtemelen 1000-1100 arası bir şey olacak bundan dolayı lumia tercihinde daha ekonomik serilere bakmayı düşünüyorum.
 
Lumia 820 kullanmadim ama yakin bir zamanda alacagim insallah. Isinma dersen o hemen hemen her telefonda var.
 
O zaman 535 alabilirsin. Hem yeni, kamerası iyi değil çok fazla. Eğer kamera sıkıntı ise 925, 630, 720, 820, 830 alabilirsin. Ama bence o telefonu alacağına 640xl yi bekle. Onu al. Harika telefon olacak.

Diyecekler ki donanımı düşük, e gerekmiyor ki koysunlar, özellikleri gayet yeterli. Hemen hemen aynı donanıma sahip 1320(640xl ile) kullanıyorum, şu ana kadar bir androidin yaşatacağı sıkıntıların binde birini yaşatmadı.

Velhasılı kelam, eğer donanım her şey olsaydı apple satamazdı. Evet klasik bahane diyenler var bu lafa, hatta ben bile wp ile tanışmadan önce diyordum, ama gerçek böyle.
 
@Sir.Aizen Isınma konusunda oyun oynarken aşırı ısınmalar oluyormuş onun haricinde normal kullanımda diğer telefonlarda olduğu kadar ısınmalar oluyormuş.Bu durumu normal karşılamak gerekir.

@yiange28 L535 fiyat açısından makul ancak telefonda kamera önceliğimden dolayı bu modeli düşünmüyorum.

Lumia 735 modelini araştırdım. Kamerası bu modellere göre daha başarılı görünüyor. Açıkçası lumialarda megapixel değerinin tam olarak doğru sonuçlar vemediğini düşünüyorum. Lens faktörü işin içerisine girince her şey değişiyor. Bu bağlamda megapixel ve lensi birlikte değerlendirmek daha doğru olacaktır. Bu iki faktörü anlaşılır bir biçimde, örneğin bu lens çeşiti diğer lens çeşitinden üstündür şeklinde bilgilendirebilir misiniz? @Recep Baltaş , @Ali Güngör
 
Lumia 820 kullanıcısıyım. Ctan sürümünde internette gezinirken bile ısınıyordu, şu an denim yüklü. Isınma konusunda bayağı bir düşüş oldu ama kötü yanı, ön kamerasıyla ve şarj hızı düşük, kısaca memnunum. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Carl Zeiss lens lumiaların kamera babasıdır. Bu bağlamda 735 iyidir. Az daha artarsa bütçen 830 daha mantıklı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı