3 ayda spor yaparak kilo verme

Jinekomasti varsa bile kendisi anlayamaz, bir profesyonelin bakması lazım. Umarım yoktur, kimsede olmasın.
Aynen umarım yoktur, ancak dokunarak anlayabilir.

Arkadaşım şu videoya bakabilir misin?
@HD4450
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14 yaşındayım. 83 kiloyum, 182 boyum var. 2 3 ay spora gitsem meme ve göbekteki sarkıklar gider mi? Veya ne kadar süre gitsem gider? Bu yıl liseye geçtim, okul başlayana kadar ve başlayınca en azından sarkan yerleri toparlamak istiyorum.
Hocam sana sorunun konusunda pek bir çözüm veremem fakat bir kaç öneride bulunmak isterim. u sene liseyi bitireceğim, inan bana özellikle ilk yıl olmak üzere her yıl aynı durumdan muzdariptim, okullar açılmadan birkaç bir şey kaybetme isteği, hala da muzdaripim. Görünüşüme, insanların benim hakkımdaki görüşlerine vesaire çok takılırdım, çaktırma hala da takılırım, fakat sonralar şu düşünceyi bol bol aklıma getirmeye çalıştım: seni gerçekten seven kiloların için nefret etmez, sevmeyen etse bile hiç umrumda olmaz. Garip veya saçma bulabilirsin, bana çok faydası olan bir fikirdi, paylaşmak istedim. Buraya şunu bırakıp öyle gideyim: umarım mezuniyette, günümüz koşullarından sağ çıkabilirsek tabi, istediğim kiloda olup, istediğim bir elbise giyebilirim:p
Sen de istediğin yerlere gelirsin umarım.
Herkes istediği yere gelsin:)

Hocam sana sorunun konusunda pek bir çözüm veremem fakat birkaç öneride bulunmak isterim. U sene liseyi bitireceğim, inan bana özellikle ilk yıl olmak üzere her yıl aynı durumdan muzdariptim, okullar açılmadan birkaç bir şey kaybetme isteği, hala da muzdaribim. Görünüşüme, insanların benim hakkımdaki görüşlerine vesaire çok takılırdım, çaktırma hala da takılırım, fakat sonralar şu düşünceyi bol bol aklıma getirmeye çalıştım: Seni gerçekten seven kiloların için nefret etmez, sevmeyen etse bile hiç umurumda olmaz. Garip veya saçma bulabilirsin, bana çok faydası olan bir fikirdi, paylaşmak istedim. Buraya şunu bırakıp öyle gideyim: Umarım mezuniyette, günümüz koşullarından sağ çıkabilirsek tabii, istediğim kiloda olup, istediğim bir elbise giyebilirim:p
Sen de istediğin yerlere gelirsin umarım.
Herkes istediği yere gelsin:)

İnşallah hocam istediginiz yeri kazanirsiniz sağ olun.

Kilo vermeye çalışan adama split yap diyen adamdan tavsiye falan alma kardeşim. Yapacağın şey çok basit kalorini hesaplayacaksın, ihtiyacından 300-400 kalori az alacaksın. Fullbody ve tekrara önem verilen bir antrenman programı kullanacaksın. Antrenmana sabah gitmen çok daha iyi olur, aç karna sadece kahve ile.

Kilo vermeye çalışan adama split yap diyen adamdan tavsiye falan alma kardeşim. Yapacağın şey çok basit kalorini hesaplayacaksın, ihtiyacından 300-400 kalori az alacaksın. Fullbody ve tekrara önem verilen bir antrenman programı kullanacaksın. Antrenmana sabah gitmen çok daha iyi olur, aç karna sadece kahve ile.
Ben mi split yap demisim?

Hocam kalorimi nasıl hesaplayacağım.

dur önce Arnold bey sorumu cevaplasın.
Konuya bakmadım, isimde vermedim. Biri split yap diyorsa ondan tavsiye alma dedim çünkü kilo vermek isteyen insanlara salonda split yaptırıldığını onlarca salonda gördüm. 🙃 Arnoldun cevabı sana yeterli geldi mi?
Hocam kalorimi nasıl hesaplayacağım.
Myfitnesspal ve fatsecret gibi uygulamalardan hesaplayabilirsin ayrıca bir hassas tartı al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı