DRIVER Güncel mi
Hectopat
Hmm... İki tane fiziksel sim olsaydı çok güzel olurdu. Peki o 4 aylık açtırtma olayı nasıl oluyor hocam ?Hayır. Bir tane Fiziksel SIM var. Bir tane de E-SIM var.
Hmm... İki tane fiziksel sim olsaydı çok güzel olurdu. Peki o 4 aylık açtırtma olayı nasıl oluyor hocam ?Hayır. Bir tane Fiziksel SIM var. Bir tane de E-SIM var.
Hocam dediğim gibi telefoncunun birine gidip ben bunu 4 aylık açtımak istiyorum diyeceksiniz. Yapan yerler var diye biliyorum 500’e falan. Diyelim olmadı. iCloud yöntemiyle kullanacaksınız.Hmm... İki tane fiziksel sim olsaydı çok güzel olurdu. Peki o 4 aylık açtırtma olayı nasıl oluyor hocam ?
Elimde Oppo Reno 5 Lite var. Arızalı gibi biraz şarj girişi falan bozuldu. Amacım maaşımla motor almaktı ama imkansız maalesef. 30 bin TL param var sizce 30 bin TL'ye hangi iPhone alınır ya da alınır mı? Dayım yurt dışından iPhone 15 Pro Max'i bana getirebilir, onu ödeyebilirim fakat pasaport masaport kaydı lazımmış bilmiyorum. Azıcık fikir verebilir misiniz?
IMEI Kaydı yaptırmasına gerek yok ki.Ben olsam TR de 13 falan bakardım o bütçeye IMEI kaydı ile 70k yı bulur veririm dersen hiç uğraşma TR'den al.
Sadece hava olsun diye mi iPhone alınıyor? Gerçekten düşünceniz bu mu?Sadece otamada hava olsun diye alınıyor iPhone. Hani yurt içi 14,pro,pro max,15 alacağım desen alınır yine de.
Sadece hava olsun diye mi iPhone alınıyor? Gerçekten düşünceniz bu mu?![]()
Sen iOS kullanmak isteyen birine istesende Android kullanamaz. Alışamaz, zevk alamaz. Bende diyorum ki yurt içine dünya kadar para vermeye gerek yok. Yurt dışı al keyfine bak.Genel olarak amacı o dostum. Aynı kaliteye daha ucuza erişebiliyorsan ama yine de Apple tercih ediyorsan farklı bir amaç vardır. Alınmaz değil, alınır ancak kısıtlı bütçeyle alınacak bir marka değil Apple.
Sen iOS kullanmak isteyen birine istesen de Android kullanamaz. Alışamaz, zevk alamaz. Bende diyorum ki yurt içine dünya kadar para vermeye gerek yok. Yurt dışı al keyfine bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.