3000 TL internet kafe için bilgisayar toplama

LEVENT YAZICI

Centipat
Katılım
17 Kasım 2019
Mesajlar
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
SERBEST MESLEK İNTERNET CAFE
Sayın yönetici Recep Baltaş ve Ali Güngör arkadaşların çeşitli bütçelerde bilgisayar toplama videolarını izledim.
Arkadaşlardan benimde bir ricam olacak. Ben kısa bir süre içerisinde internet Cafe açmayı düşünüyorum. Şimdilik 2500 TL -3000 TL'ye kadar en az 15 adet masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Yalnız bana önereceğiniz bilgisayarlar uzun süreli en azından 5 -10 yıl kadar hem oyunlarda sorun çıkarmayacak hem de internete gezinmede müşterilerimden yavaş ağır işlem yapıyor falan gibi şikayetler almayacağım sistem parçalarından oluşmasını tercih ediyorum. Son olarak da arkadaşlardan bir ricam daha olacak, parçaları İstanbul'dan benim için temin edebilecek olurlarsa gerçekten çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim.
 
senin yerinde olsam kesin en az 15 tane alıcaksan sinerji itopya gibi sitelere mesaj atarak onlarla konuşsan daha iyi olur işlemci ekran kartı olarak sorarsan gtx 1660- gtx 1660ti rtx 2060 al işlemcide i5 9400f ve yukarsı işlemci alırsan daha iyi olur.
çünkü internet cafeye oyun için millet geliyor daha çok ondan nvidia ve intel baksan daha iyi olur yayıncı cafe gibi bir şey düşünürsen r5 3600 ve dediğim ekran kartlarından birini al
tabi bu benim düşüncem gelecekte çıkan oyunlar görüyorsunuz sistemleri artık çok zorluyor ondan iyi seçmelisiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı