3000 TL Monitörsüz Sistem Toplama

Tek sinerjiden toplayacaksanız olur tabi 42 TL hem kurulum hemde test yapıyorlar. Türkiyenin heryerinde geçerli.
Tüm yardımlarınız için teşekkür ederim hocam. Kasa için ek fandır, şudur budur en ufak bir detay dahi kalmadıysa bu şekilde siparişini vereceğim (wi-fi kartı ekleyerek).

Bir hafta sonra inceleme konum da sizi de etiketlerim. :)

Kasa 3 fan ile geliyor(1 ledli) soğutması da gayet iyi. İsterseniz 5 tane fan desteği var ekleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
inceleme videosu.

Kasa 3 fan ile geliyor(1 ledli) soğutması da gayet iyi. İsterseniz 5 tane fan desteği var ekleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
inceleme videosu.

Ek fan ve öncelik olarak ssd yi bütcem oldukca eklemeyi düşünüyorum. Şimdilik şu canavarın bir siparişini verelim.

Ayın 5'ine kadar konuyu kitlemiyorum o zaman alacağım çünkü. Tekrardan tüm desteğiniz için teşekkür ederim.

Bütçeyi 100 tl aştı ama güzel bir sistem oldu bence.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    77 KB · Görüntüleme: 95
Bütçeyi 100 tl aştı ama güzel bir sistem oldu bence.
Hocam benim bütcem 3000lira, 2500 değil. 2600 problem değil yani. Bu arada toplandığın bu sistem neden bu kadar ucuz?

Gtx 1060 6gb (mini) ne anlama geliyor? Performansı daha düşük sanırım?

Şimdiden Hayırlı olsun. Geldiğinde incelemenizi de yapın da insanlar faydalansın (y):)
Hocam, linkteki kasa hakkında ne düşünüyorsun? Aklımda hala 1060 var ve fiyatı çok uygun görünüyor. Bir de sana sormak istedim.

AMD Ryzen ™ 5 1400 3.2GHz, 8GB DDR4, GTX1060 6GB EX OC, 256GB SSD 500W 80+ Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

hocam orda yazan 2600 kdv hariç fiyattır.Genel toplamı almayı unutmuşum :D Genel toplam 3108'dir. Mini versiyonunun overclock hızı düşürülmüştür ve sogutması 1060'a nazaran daha kötüdür.Ancak mini versiyonunu alsanız da pişman olmazsınız tabii 1060 çift fanlı modelini bütçeye sığdırabilirseniz daha iyi olur

@serhatakyildiz tabikide kendin toplaman taraftarıyım. Hem deneyim kazanırsın hemde daha uyguna toplarsın.
Hocam sizi yoruyorum kusura bakmayın ama sizin tavsiyelerinizi dikkate alarak, biraz da hevesimden dolayı kendim toplamayı tercih ettim. Vatan bilgisayardan almak istiyorum. Sebebi ise evime çok yakın olması ve garanti işlemlerinin kolay olması. İnternetle pek uğraşmak istemiyorum. Tam bütçeme oturtarak şu sistemi topladım, ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• cccc.png
    cccc.png
    61,8 KB · Görüntüleme: 90
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı