3000 TL Sistem Toplama

O 1060 ve i5 7500'lü sistemin kasası ve PSU'su çöp. Ben öyle bir sistemi bilmediğim bir PSU'ya emanet etmem. Hem de artık 7. nesil sistem önermem. Attığım sistemi öneririm, bütçe artmazsa da @Silinen üye'ın sistemini öneririm.
 
Herkes bir cevap vermiş teşekkür ederim de aranızda tartışma olmuş ben pek anlamadım ama bana arkadaşlarım 1060 6gb ExOc i5 7400 lü sistemi tavsiye etti.
1060 6gb vs 1050 TI Gta 5 te biri 115 goruyor digeri en fazla 90 ? Nasıl yani ben anlamadım 2 sinin farklarinda biri 7108 di galiba diğeri 8000 ini geçiyordu. Bir de Team Ram'ler güvenilir mi? Siz işlemciye destek çıkmışşınız da ben oyun oynayacağım. Bir de forumda sürekli oyun ise intel daha iyidir diye ?


En fazla 4 sene götürsün 4 sene sonra alırım 700w? Öyle olmaz mı ben pek anlamıyorum. Anlıyorumda çok iyi değilim.

Bir de bu sistemler indirime girer mi bileşenler? Yılbaşında felan kdv indirimi?
PSU'nun sorunu Watt değil de 80+ ibaresinin olmaması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya adam yerlerini karıştırdı galiba...

Palit daha soğuk burada. Ama FPS'te gram fark etmez. Videoda maksimum 3 FPS fark etmiş. 3 FPS sorun olacaksa ekstra 100 lira daha verip MSI marka alınmalı. Markalar arası fiyat farkları hak edilmediğini düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
[/]
Doğru. Ben de Palit tavsiye ederim.
 
Yani siz AMD Ryzen 5 1500x ve 1060 3 GB'li sistemi istemeyi, AMD Ryzen 5 1400 ve 1050 Ti. Bu sistemi al diyorsunuz. Tamam guzel de ben sadece oyun oynayacağım. Ne kadar uzun yillar oynayabilirim mesela? GTA 5 4 sene oynarım. Ne de olsa GTA 6 çıkmayacak.
 
Yaklaşık 3300 TL tutuyor ancak emin ol ki değer bu sistem için. Bana kalırsa ne bir tık altı, ne bir tık üstü. Sistemin sadece RAM ve SSD olmak üzere 2 eksiği var. İleride onları da alarak fevkalade sistemine kavuşursun. Sistemi ilk başta alırken; "3000 liram var her şeyi doldurayım of hemen SSD ekleyim 16GB RAM olsun jet olur Vallaha." diye düşünmeyin. Zira ekran kartı vb. bileşenler tuzlu olduklarından yalnızca bir kere alınır. Ancak ilerde Ram ve SSD takviyesi kolayca yapılır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı