3060 Ti ve Ryzen 5 5600X sistem vs PlayStation 5 ve RX 5500 XT

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım burada iş bana kalıyor. Hâlâ karar veremedim. Gönlüm PS5'den yana gibi. Biraz daha düşünüp doğru bir karar vermeye çalışacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Exclusive konusunda geride kaldığı tek Nintendo var. Ama Nintendo daha az çıkarıyor. Param olsaydı iyi kötü derse şuna buna yetecek PC varsa elimde PS5 alırdım. Mükemmel exclusive oyunlar çıkarıyor işin hakkını veriyorlar.
 
Rekabetçi ve indie oyunlar hariç PC'den oyun oynamayacağım zaten. Bu tarz oyunları güzel grafikte oynatsa benim için yeterlidir.

E o zaman 2. seçenek direkt. Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim PS+2 kol olunca arkadaşınızla oynamak için sadece arkadaşınızın da iyi bir PC'ye sahip olması gerekmiyor, gelir size oynarsınız (tabii COVID'de gelmesin de 😀).
 
Konsolda oyun oynarken daha fazla zevk alıyorum açıkçası.

Evet, dediğiniz gibi PS oyunları piyasaya yön veriyor. Kafamın karıştıran şey de özel oyunlar.

Dediğim gibi takas sistemini kullanacağım. Fakat PS5, TR'de PS4 kadar satacak mı? Takas yapacak kişi bulabilecek miyim?

Xsx'deki oyunlar PC'ye de çıkacağı için pek düşünmüyorum xsx almayı. Game Pass'teki oyunlar hariç bir oyun almak istediğimde PC'nin iki katı fiyat ödeyeceğim.

Genellikle spor oyunlarından çok AAA oyunlar oynamayı planlıyorum.

O zaman size 2080 Ti ekran kartlı bir bilgisayar ve bir adet PS5 veya Xbox Series X öneririm. Tabii illa PS5 gücünde olması gerekmiyor ise 5000 TL'ye Xbox Series S VSR, Xbox'in yeni konsolu.

Sorunun nedir kavga ariyorsan başka kapıya hadi sana ayiracak vaktim yok.

O zaman size 2080 Ti ekran kartlı bir bilgisayar ve bir adet PS5 veya Xbox Series X öneririm tabii illa PS5 güçünde olmasi gerekmiyor ise 5000 TL'ye Xbox Series S VSR Xbox'in yeni konsolu.

Ama tabii ki Xbox oyunları PC'de de olduğu için dediğim gibi 2080 Ti'li bir sistem ve PS5 en iyisi olacaktır, iyi günler hocam.
 
O oyunlar PC'de de var dediniz. Dayanağınız nedir? GoW, TLoU 2 ve Uncharted 4 nasıl PC'den oynanabilir? Sizin sayenizde aydınlanalım.
@Magamelaa
 
@Magamelaa 3070 veya 3060 Ti varken neden 2080 Ti alayım hocam? Bir de o ikiliye bütçem yetmiyor.

Hocam ben onu ekran kartını düşürüp konsol alırsınız diye söyledim.
Hocam Series X'in hiçbir olayı yok yalnız bana kalırsa Series X almak Series S'i alabilecek paranın fazlasını çöpe atmakla aynı teknik özelliklere baktıysanız Series S2'in de yeni oyunları açıp oynattığını gördüyseniz beni destekleyeceğinizi düşünüyorum ama tabii siz bilirsiniz. Size daha iyi açıklamak için şu videoyu koymak istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
video çok uzun 19'uncu dakikada çok açık ve net anlatıyor.

Aynen katılıyorum hocam fakat arkadaş oyunu 4K'de oynamak isteyebilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı