@Bitirici@selcukaydemir
Demek istediğim okulu okurken bilgisayar mühendisliği alanında kendimizi geliştitmek için çalışmak istenirse(okurken çalışın diyorlar) Gebze'nin şartlarını bilmiyorum. İş bulmakta zorlanılır mı? Çok büyük kent değil diye biliyorum.
@Bitirici@selcukaydemir
Demek istediğim okulu okurken bilgisayar mühendisliği alanında kendimizi geliştitmek için çalışmak istenirse(okurken çalışın diyorlar) Gebze'nin şartlarını bilmiyorum. İş bulmakta zorlanılır mı? Çok büyük kent değil diye biliyorum.
Gebze, İstanbul'un yanında ve sanayi bölgesinde. Şu Bilişim Vadisi dedikleri yer ne kadar aktif neler yapıyorlar bilmiyorum ama oraya da yakın sayılır.
@Bitirici@selcukaydemir
Gebze lokasyon olarak İstanbul'a yakın. İstanbul Anadolu yakasında bulacağın bir işe tek vasıta ile gidip gelebilirsin ki serviste var. Çalışırken tam zamanlı iş bulabilir misin bilmiyorum. Hafta sonu veya yarı zamanlı yerler bulunabilir. Burada iş sende bitiyor, kendini gösterirsen uzaktan bile istdiğin yerde çalışırsın. Son dönemde evden çalışan sayısı artmış durumda.
Özet geçmek gerekirse evet iş imkanı vardır, bulabilirsin ama iş sende bitiyor. Kendini iyi pazarlaman gerekiyor.