Bitirici
Kilopat
Neden olsun?Bilgisayar mühendisliği staj yaparken veya okurken bilgisayar mühendisliği için çalışırken iş imkanı sıkıntısı olur mu?
Neden olsun?Bilgisayar mühendisliği staj yaparken veya okurken bilgisayar mühendisliği için çalışırken iş imkanı sıkıntısı olur mu?
Bilgisayar mühendisliği staj yaparken veya okurken bilgisayar mühendisliği için çalışırken iş imkanı sıkıntısı olur mu?
Bende anlamadım.Hocam soruyu anlamak için hangi dili öğrenmem gerekiyor? Çünkü soruyu tam olarak anlamadım. Daha açıklayıcı olursanız sevinirim.
@Bitirici @selcukaydemir
Demek istediğim okulu okurken bilgisayar mühendisliği alanında kendimizi geliştitmek için çalışmak istenirse(okurken çalışın diyorlar) Gebze'nin şartlarını bilmiyorum. İş bulmakta zorlanılır mı? Çok büyük kent değil diye biliyorum.
İleride iyi iş imkanı sağlayacak tecrübe kazandıracak yer istiyorum o yüzden sordum bir şirkette adminlik gibi bir iş değillerdir umarım.Sıkıntı olmaz bence. Gebze iyi bir bölge.
Gebze iyidir.İleride iyi iş imkanı sağlayacak tecrübe kazandıracak yer istiyorum o yüzden sordum bir şirkette adminlik gibi bir iş değillerdir umarım.
@Bitirici @selcukaydemir
Demek istediğim okulu okurken bilgisayar mühendisliği alanında kendimizi geliştitmek için çalışmak istenirse(okurken çalışın diyorlar) Gebze'nin şartlarını bilmiyorum. İş bulmakta zorlanılır mı? Çok büyük kent değil diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.