Hayırlı olsun.
GPU'da güzel. Gigabyte markası da güzel. İçinizde herhangi bir şey olmasın.
Kasanızın hava sirkülasyonu güzelse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Teşekkür ederim. Umarım ısı problemi ile karşılaşmam bazı satış yapan siteler de gördüm yorumlarda 80 dereceye kadar görüyormuş sıcaklık değeri![]()
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun.
Kasanızın hava sirkülasyonu güzelse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Gigabyte plastik arka plaka kullanıyordu ama bu kartta o mu var bilmiyorum. Kasanız güzelse bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. 80 derece sıcaklık değeri de o kart için muhtemel bir sıcaklık zaten.
Kasanızın üstünde fan takılı mı yoksa bu linkteki gibi sadece üst tarafta mı var?Teşekkür ederim.
RAMPAGE X-HORSE 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RAINBOW FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Kasam bu eskiden MSI 1660 Ti Ventus kullanıyordum Full yükte 70 dereceyi görüyordum. Evet dediğiniz gibi Gibabyte plastik arka plaka kullanıyormuş bu kartta.
Kasanızın üstünde fan takılı mı yoksa bu linkteki gibi sadece üst tarafta mı var?
Kasanızın üstüne fan takviyesi yapabilirsiniz.Evet fotoğraftaki gibi tam olarak kasam.
Kasanızın üstüne fan takviyesi yapabilirsiniz.
Pişman olcağınızı düşünmüyorum. Kasanızın önü mesh kaplamao yönden bir artısı var. 80 derece gibi bir sıcaklığa ulaştığındaysa paniğe de gerek yok ayrıca merak etmeyin. 70-80 arasında çalışabilir.Şu an da olan paramı ekran kartına yatırdım. Umarım ileride alırım.
Ayrıca inşallah pişman olmam aldığım için bu ekran kartını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.