35 MB hız alabilir miyim?

Türk Telekom 16 Mbps'lik tarifr kullanıyorum. TurkNet'in 35 Mbps'lik tarifesine geçmek istiyorum. Türk Telekom'la görüştüğüm zaman altyapiniz en fazla 12 destekliyor ûstünü göremezsiniz diyor. TurkNet 35 Mbps, Millenicom 47 Mbps'e kadar altyapiniz destekliyor diyor. İkisi de farklı şey söylüyor. TurkNet'e geçersem yine maksimum 12 Mbps hız mı alırım yoksa 12Mbps olayı Türk Telekom'un bizde kalın diye salladıklari bir yalan mı?
Hocam bu attığınız ekran bir şey ifade etmiyor, beni boş port yok diye oyalayıp adsl bağladılar, modem arayüzünde bende de aynı 16mbps görünüyordu ve ben ısrar edip vdsl pakete geçtim ve şuan altyapım 100mbps destekliyor ama ben 35mbps paketi kullanıyorum.

H
Hocam bu attığınız ekran bir şey ifade etmiyor, beni boş port yok diye oyalayıp adsl bağladılar, modem arayüzünde bende de aynı 16mbps görünüyordu ve ben ısrar edip vdsl pakete geçtim ve şuan altyapım 100mbps destekliyor ama ben 35mbps paketi kullanıyorum.
Hocam tamamda benim demek istediğim şu her altyapı aynı değil ben ne kadar uğraşsamda adamlar boş port açamıyorlar şimdi kapının girişine fiber kablo çektiler kutu bekliyorum önceden vdsl kulllanırken şimdi adsl kullanmak zorunda kaldım bunların yüzünden tt birşey yapamıyor gelip portlara bakıyor başkada birşey diyemiyor bana bir tane boş port açamadılar sırf bu yüzden türknete geçtim en azından daha az ödüyorum onun dışında bir süre daha adsl kullanmak zorundayım bu yüzdende soran arkadaşın bunu öğrenmesi daha mantıklı olucaktır yoksa sıkıntı çıkabilir gelip bakmak zorundalar işleri bu.

Burdaki yorumlarla birlikte o kadar kafam karıştı ki üstüne bir de 35'lik tarife artık 16 gösteriyor. Millenicom'da hala 47, Türk Telekom 12'den üstü olmaz diyor. Herkes farklı bir hız söylüyor. Bu hızlarla internet kullanmak istemiyorum yoksa kopma veya ping derdim yok. ADSL2+ kullanıyorum şu anda Millenicom'da 47 gösteriyorsa VDSL bağlantımın olması lazım yoksa bile ADSL'den VDSL'e geçiş yapabilir miyim?
Arkadaşlar bilen biri yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı