Bunun gerçekten sadece monitörle mümkün olduğunu düşünmüyorsunuzdur umarım... Soruya gelirsek bilgisayarına ve ekipmanlarına bağlı hiçbir şey bilmeden gerekli ya da gereksiz demek saçma olur.CSGO için gerekli bence. 144HZ kullanıyorum kendim Faceit 6-7 level gidip geliyorum. 3 level 144HZ kullanan arkadaşım 240HZ'e geçince 2 haftada 6 level oldu. Benden çok kill alıyor şu an. CSGO için bir noktadan sonra 144HZ bile yetersiz geliyor.
Sistemim gerçekten güçlü ve iyi soğutuluyor zaten 360 FPS kısmında sorun yaşayacağımdan değil. Sadece görüşlerinizi almak istedim, sistemimi oyun için pek kullanmıyorum zaten.Bunun gerçekten sadece monitörle mümkün olduğunu düşünmüyorsunuzdur umarım... Soruya gelirsek bilgisayarına ve ekipmanlarına bağlı hiçbir şey bilmeden gerekli ya da gereksiz demek saçma olur.
Dostum 4 yıldır beraber oynadığım arkadaşım. Önceden Ryzen 2600, 1050Ti, 144HZ kullanıyordu, 9600K, 1050ti ve 240HZ'e geçti. 2 haftada böyle bir gelişme olması imkansız. Faceit diyorum MM'de Nova'dan MG'ye çıkma falan değil. Ya hile kullanıyor ya da 240 HZ farkıBunun gerçekten sadece monitörle mümkün olduğunu düşünmüyorsunuzdur umarım... Soruya gelirsek bilgisayarına ve ekipmanlarına bağlı hiçbir şey bilmeden gerekli ya da gereksiz demek saçma olur.
CSGO için 9900K 2080'e falan gerek yok. Rekabetçi ayarlarda kendi bilgisayarım 6700K+RX580 400-600 FPS alıyor.2080 Ti varsa onu hissettirecek oyunlar oynuyorsan gerekir. Örneğin CS:GO gibi bir oyunda bu ekran kartı ve amiral gemisi bir işlemci ile örn; İ9 9900K 500 FPS alır tahminen. Ve Hz değeri daha çok kare değeri verebildiği için, çok daha akıcı gelir artık 60 Hz ile 144 Hz arası bile uçurum iken 240 Hz ile 360 Hz de çok hissettirir sanki yağ gibi akıyor terimi kullanırız ya ha onu artık hissetmeye başlarız. Aldığınız FPS değerini tamamen sayacak bir monitör olduğunu düşünün cidden kulağa bile akıcı geliyor. Gereksiz diyip hiç 240 Hz kullanmamış arkadaşlar FPS oyunlarında bir deneyimleyin.
Her oyunda alamazsın, çok daha yüksek bir ekran kartı ile hiç kasmayacağı için daha çok hissedersin farkı.CSGO için 9900K 2080'e falan gerek yok. Rekabetçi ayarlarda kendi bilgisayarım 6700K+RX580 400-600 FPS alıyor.
CSGO için demişiz ikimizde mesajlarda şimdi başka oyunlar diyorsun?Her oyunda alamazsın, çok daha yüksek bir ekran kartı ile hiç kasmayacağı için daha çok hissedersin farkı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.