Hocam kusura bakmayın dün yoğundum foruma bakamadım. Şimdi iki konuyu da tamamen okudum ve o voltajlarda o derecelerin olmaması gerek. Kasanızın hava akışı kötü evet ama stress testinde 20 dakika sonunda 80 olsa kabul edilebilirdi. Oyunda öyle olması birşeylerin yanlış olduğunu gösterir. Sorun anakart veya işlemcide değil. Soğutucuyu yeniden kontrol etmenizi öneririm. Macunu kendiniz yaymayın ve işlemcinin üzerine X şeklinde sıkın. Üstüne soğutucu takın bırakın kendi basıncıyla yayılsın. T6'nın klipsleri otursa bile işlemci yüzeyine temas edemediği konular var bu konuda yeniden emin olmanızı öneririm. Termal macun değişebilir çünkü içinden 1.36W/mKlık bir termal macun çıkıyor ki bu biraz alt sınıf. Yine de arada 5 derece oynayacaktır. BIOS uzerinden işlemci fan hızlarına bakın. DC moda alıp tam voltaj verin. Ayrıca soğutucunun aluminum finlerinde hava akışını bozacak bir yamulma olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca yapmamışsınızdır ancak ben Mugen 5I ilk aldığımda boşta 60 yükte 96 derece görüp korkmuştum ancak stok fan da benzer sıcaklık verdiği için afallamıştım. Yeniden soğutucuyu çıkardığımda altındaki stickerı çıkarmadığımı fark ettim. Onu da bir kontrol edin bence

sorunun anakartta veya işlemcide olduğunu sanmıyorum. Voltaj okuma değerleri normal ancak sıcaklık anormal derecede yüksek. Gerekirse farklı bir PSU deneyin veya uzay montaj testi yapın.
1.2v ile o işlemci 62W civarı bir güç çekiyor olması gerek. Kendi işlemcime bakınca 145W ile ben yükte 72 derece alıyorum. Büyük ihtimalle sorun soğutucu montajında hocam. Yoksa gayet serin çalışması gerekiyor.