3D tasarım için MSI mı Monster mı?

Mimari ve grafik tasarım (2d,3d) için hangi bilgisayar

• Oy verenlerin toplamı
    27
hp değil aslında linki kopyalayıp yapıştırınca hp gibi görünüyor anlamadığım bir şekilde. Ama tıkladığınız zaman, yazdığım gibi msi ge66 raider 10sfs çıkacak karşınıza. :)
Bence Markut alın. Arkadaşların dediği gibi Quadro RTX 3000 çizim için çok daha iyi.

Yorumlar için tekrar teşekkür ediyorum. Epeyce inceledim ekran kartını. Msi' ın diğer teknik özellikleri biraz daha iyi duruyordu. Ancak Quadro serisinin çok daha güçlü olduğunu düşündüğüm için Monster ı daha mantıklı buluyordum. Monster yerli marka olduğu için zaten inceleme videosu çok az, bir de Markut serisine dair (workstation olduğu için sanırım) hiç video yok. Soru işaretlerim daha çok ekran kartı üzerine olduğu için, direkt Nvidia nın sitesine bakayım dedim. Quadro serisi çok güçlü bir seri olsa da , Quadro 3000 Rtx 2070 super e kıyasla daha düşük performanslı görünüyor.Yani bizim asıl güçlü bulduğumuz Quadro 3000 değil, 3000 in üst modelleri. Bu nedenle gönül rahatlığıyla tasarımını da çok sevdiğim Msi ge66 raider 10sfs yi seçtim 😋
İncelemek isteyenler için: Compare Wide Range of NVIDIA GPUs For Creative Work

Selamlar, yazılım, çizim vs tarzı şeylerle uğraşmıyorum, o yüzden çok da o konularda bilgim yok ama RTX2080 Super'li bir laptop gördüm. Hani kararınızı değiştirmek gibi olmasın, belki MSI daha iyidir ama bunu da araştırmanızı öneririm ekran kartından ötürü, ki Asus zaten iyi bir marka.

Bilgisayarımı yenileyeceğim ancak MSI GE66 Raider 10sfs mi yoksa Monster markut M7 v3.1 mi karar veremiyorum. Monster'da Xeon E-2276M işlemci ve Quadro RTX3000 ekran kartı olmasa MSI tasarımı ve teknik özellikleri sebebiyle beni daha çok çekiyor ama yardımcı olabilecek birisi var mı? Acil :)
(Mimari 3D programlar ve grafik tasarım için kullanılacak)

MSI iyidir

Son düzenleme:
ÖRNEKTİR

Neden o cihazı önerdiniz tam olarak? :D Konuya bayağı uzaksınız gibi hissediyorum :D

Selamlar, yazılım, çizim vs tarzı şeylerle uğraşmıyorum, o yüzden çok da o konularda bilgim yok ama RTX2080 Super'li bir laptop gördüm. Hani kararınızı değiştirmek gibi olmasın, belki MSI daha iyidir ama bunu da araştırmanızı öneririm ekran kartından ötürü, ki Asus zaten iyi bir marka.
Bilmez olur muyum hiç 😩 Bahsettiğim Msi ge66 nın 10 sgs si 2080 superli zaten. Bir miktar fiyat farkı tabi ki oluyor. Yine de10 sgs yi aradım durdum bütün Türkiyede. Ancak koronadan dolayı sınırlar kapalıydı falan diye sanırım çok seçenek yok kimsenin elinde. Çalışmak için bilgisayara ihtiyacım olduğundan bekleme durumum da yoktu.10 sfs yi aldım dolayısıyla. Bilgisayar çok iyi zaten, o nedenle de mutluyum seçimimden.Yine de teşekkür ederim ☺

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı