40-50 bin TL Hatchback araç önerisi

berkhan1995

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar, bu fiyat bandında araç arıyorum. Malum bu fiyat bandında başlarda twingo bravo Ford ka ve Corsa modellerini araştırdım fakat gittiğim ilanların hiçbirinde temizine rastlayamadım. Güvensizlik oluştuğu için farklı şehirlere gidip kendimi yıpratmak istemiyorum. Fikirlerim devamlı değişmekte, öncelikle alacağım aracın kesinlikle heathback olması lazım. Sedan önerilere kapalıyım, önermeyin sedan sevmiyorum. Çevremden tipo ile ilgili çok fazla tavsiye aldım, bu fiyat bandındada tipoya alternatif heathback olarak pek seçenek bulamadım. Altın değerinde önerilerinize açığım, heathback olması şartıyla.

İki sene önce almak istediğim araba 35.000₺ ye satılıyordu. Şu an 40.000₺ biriktirdim ve o zaman istediğim araba için 40.000₺ eksiğim var. Cidden çok üzücü bir durum yememden içmemden kısıp para biriktirdim ama hâlâ bir araba alamıyorum. Konuyuda takipte olacağım benim de ihtiyacım var.

İki sene önce almak istediğim araba 35.000₺ ye satılıyordu. Şu an 40.000₺ biriktirdim ve o zaman istediğim araba için 40.000₺ eksiğim var. Cidden çok üzücü bir durum yememden içmemden kısıp para biriktirdim ama hâlâ bir araba alamıyorum. Konuyuda takipte olacağım benim de ihtiyacım var.
Bende aynı durumdayım dostum 😃 fiat bravo 1.6 sx buldum 40.bine alcam 2 kapı ama 1998 model klima sunrof abs hidrolik herşey var en azından biraz özellik namına bişey var doğana şahine binmekten iyidir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı