Bütçe
300-450

erendeveci13

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bir laptop kullanıcısıyım ve laptopun klavyesinin kötü olması değil de sağlam ve temiz kalması amacıyla bir klavye almayı düşünüyorum oyunlar için. E tabii sadece oyunlarda kullanmam bunu.

Neyse konuya girelim ben klavyede şunları arıyorum:
-Eğer mekanikse Red Switch tercihimdir fakat tabii zorunlu değildir aslında mekanik olması da zorunlu değil ama olursa da güzel olmuş olur.[Zorunlu değil]
-Multimedya tuşları olsun ya da makroya özel tuşlar olsun (yani normal her klavyede olan tuşlardan farklı olarak birkaç tuş da olmalı gerek multimedya gerek Logitech'lerdeki g tuşları gibi). [Zorunlu]
-Yazılımı olsun, Rainbow değil, gerçek RGB olsun (ARGB diye de geçiyor bunlar adreslenebilir RGB). Zorunlu]

Ve tabii fiyatı da söyleyeyim hemen yani 500 olsun en zorlanmış hali bir tık daha zorlayamam bütçe 400 gibi düşünebilirsiniz.

Aklımdaki modeller:
-Logitech G213
-Rampage Hydra R6
-ASUS TUF K5 (bu 550TL ama yanında M3 mouse var ve bir de piyasada 200TL civarı satılan ASUS'un özel seri mousepadi var)

Şu an G203 lightsync kullanıyorum M3 daha mı iyidir G203'e göre?

Son düzenleyen: Moderatör:
G213 başkaları tavsiye etse de ben tavsiye etmiyorum çünkü bazen çift tıklama veya basmama gibi sorunlar yaşanıyor. Logitech gibi bir markadan beklemezdim. Kendim de yaşadım bunu ve Hepsiburada'da 1 yıldız yorum atan arkadaşların yorumlarını okuyunca tek benim yaşamadığımı fark ettim. Rampage'yi salla zaten onu söyleyeyim. Şu anda HyperX alloy Core RGB kullanıyorum yazılımı yok fakat alırsan gayet güzel kullanabilirsin.
Bu da yaptığım inceleme:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı