40000 TL'ye iPhone 14 Pro Max alınır mı?

Bütçe
40000 TL

Lecx00

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, yakın bir tanıdığımdan telefon alacağım. Cihaz 14 Pro Max, pasaport kayıtlı olup 3 yılını doldurduğu için bütün hatlara açık. Pil yüzdesi 89, telefonun hiçbir değişeni yok, çizik vb. bir şeyi de yok. Fiyatı 40K, sizce değer mi? Şimdiden teşekkürler.

Selamünaleyküm arkadaşlar, yakın bir tanıdığımdan telefon alacağım. Cihaz 14 Pro Max, pasaport kayıtlı olup 3 yılını doldurduğu için bütün hatlara açık. Pil yüzdesi 89, telefonun hiçbir değişeni yok, çizik vb. bir şeyi de yok. Fiyatı 40k, sizce değer mi? Şimdiden teşekkürler.

Eğer güvenilirse net alınır.

Bana kalırsa alınmaz. İkinci el iPhone almak yerine sağlam sıfırından bir Android telefon size daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Hocam kaç yıldır Android kullanıyorum sıkıldım artık değiştirmek istiyorum o yüzden IPhone'a geçeceğim.

Ben yurt dışı S24 Ultra almıştım 32 bine. Yurt dışı 14 pm 40 kdan fazlaydı.

Hocam senin telefoncu bayağı fiyat söylemiş ben pasaport kayıtlı cihazı 40k ya alacağım.

Hocam kaç yıldır Android kullanıyorum sıkıldım artık değiştirmek istiyorum o yüzden IPhone'a geçeceğim.

Hocam senin telefoncu bayağı fiyat söylemiş ben pasaport kayıtlı cihazı 40k ya alacağım.

Doğrudur hocam o zaman bilemem son karar yine sizin. Yine de aşırı uçuk geliyor bana o fiyatlar ama işlerinizi telefondan görüyorsanız alınır tabii neden olmasın.

0 kapalı kutuydu ama.

Fark etmez hocam pahalı söylemiş gene Sahibinden'de daha uygun fiyata bulunur.

Doğrudur hocam o zaman bilemem son karar yine sizin. Yine de aşırı uçuk geliyor bana o fiyatlar ama işlerinizi telefondan görüyorsanız alınır tabii neden olmasın.

Ayakkabı işi yapıyoruz fotoğraf güzel çıkmazsa ayakkabı bir şeye benzemiyor o yüzden güzel bir telefon almak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı