41 Kernel Power Hatası

TuncayKrblt

Kilopat
Bu hatayı uzun zamandır alıyorum ve cidden sıkmaya başladı.
PC özelikleri:

* Z68MA-D2H-B3 Anakart
* İ3 2100
* 1TB Hard Disk
* HD6770 Ekran Kartı
* 4GB RAM

Sistem özelliklerim eski fakat bi araştırma yaptığımda güncel sistemlerde bu sıkıntının yaşandığını gözlemledim.
Olay görüntüleyicindeki görünen hatayı metin belgesi olarak kayıt ettim hatayı inceleyerek yardımcı olursanız sevinirim. :)

Dosya Ekleri

• 41 Kernel.txt
    1,7 KB · Görüntüleme: 164
Son düzenleme:
Bu hatayla ben de birkaç hafta önce boğuştum. Ben sadece laptop'ı pilde kullanırken bu hatayı alıp mavi ekran alıyordum. Sorunun pilde olduğunu ve sisteme güç yettiremediğinden kaynaklandığını falan düşündüm. Daha sonra anladım ki sorun kullandığım M.2 SSD'deymiş. Başka diske geçince sorun çözüldü. Yani benim kanaatim bu sorun mutlaka bir donanımdan kaynaklanıyor çoğunlukla.

Hatayı ne yaparken alıyorsun?
Genelde oyun oynarken hatta oyun harici hiç denk gelmedi
O hatanın kesin çözümünü bulabilen olmadı.
Evet bende yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Bu hatayla ben de birkaç hafta önce boğuştum. Ben sadece laptop'ı pilde kullanırken bu hatayı alıp mavi ekran alıyordum. Sorunun pilde olduğunu ve sisteme güç yettiremediğinden kaynaklandığını falan düşündüm. Daha sonra anladım ki sorun kullandığım M.2 SSD'deymiş. Başka diske geçince sorun çözüldü. Yani benim kanaatim bu sorun mutlaka bir donanımdan kaynaklanıyor çoğunlukla.
Bende erkan kartından kaynaklandığını düşünüyorum hayırlısı

Sorun güç kaynağından kaynaklanıyor değiştirmeni öneririm.

Sorun güç kaynağından kaynaklanmıyor. Birçok kişi bu sorunu yaşamış ve 2-3 çeşit güç kaynaklarıyla denemişler sorun düzelmemiş. Bende de nadiren de olsa oluyor ve güç kaynağım daha 4 aylık bile değil.

Yeni konu açacaktım fakat bende de böyle bir sorun var. Sistem özellikleri imzada mevcut. Genellikle Cities Skylines oynarken pat diye PC kapanıyor ve açılıyor sorun güç kaynağında diye düşünüyorum. Diğer donanımları geçen sene almıştım neredeyse 1 yıl oluyor son 2 aydır belki bu hata ile karşılaşıyorum. İlk olarak 05.10.2019 da olmuş. Sorunun çözümünü bilen birisi var mıdır acaba ?
kernel-power.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı