4640 saat CS:GO sonrası Valorant

monthean

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2018
Mesajlar
1.244
Çözümler
1
Merhabalar. Başlıkta gördüğünüz üzere aktif bir 5 yıllık CS:GO geçmişim oldu. Sıkılıp Valorant geçtim bugün 2. günüm ve maç başı maksimum derecesizde bile en fazla 15-20 kill alıyorum. Bu normal mi? Kas hafızamın çok güçlü olduğunu düşünüyorum Aim Lab'de de 230 saatim var. Spray olayı çok değişik oynayış olarak CS'deki halimin 300'de 1imi yansıtabiliyorum. Espor düşünüyordum Valorant Türkiye'nin espor piyasası çok geniş fakat moralim bozuldu bu normal mi kaç günde alışırım? CS'den geçenler veya bu konuda bilgi sahibi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
 
Son düzenleme:
Bir haftaya bayağı bir alışırsınız. Zamanla daha iyi olur.
 
Gayet normal. Benim de 3K saatlik CS:GO deneyimimden sonra arkadaşlarımın ısrarı üzerine Valorant oynadığımda ilk 1 ay gibi bir süre ben de çok kötü oynamıştım. Valorant gibi oyunlarda maalesef ki(çünkü bence FPS oyunlarında aimin en ön planda olması lazım)aimdense karakterlerin yeteneklerini ne kadar etkili kullandığın ve zamanlamaları ne kadar doğru yaptığın önemli. Başta ben de CS'den geçtiğimde hiç yetenek kullanmadan oynuyordum sonra gün geçtikçe alıştım. Dolayısıyla başlarda normal böyle olması gün geçtikçe alışırsan zaten oyunun aim mekaniği oldukça kolay.
 
Herkese çok teşekkürler. Peki espor düzeyine hala çıkabilir miyim yoksa geç mi kaldım? Yani alıştıktan sonra espor seviyesi olabilir mi?
 
Herkese çok teşekkürler. Peki espor düzeyine hala çıkabilir miyim yoksa geç mi kaldım? Yani alıştıktan sonra espor seviyesi olabilir mi?
Elbette olabilir. Daha geç kalmadı kimse. ;)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı