4700 TL sistem tavsiyesi

Sistemi oyun amaçlı kullanacaksanız gerçekten mantıksız olur ama siz kafanızda yerleştirmişsiniz o sistemi ve tahminimce başka sistem beğenmeyeceksiniz. Şimdiden güle güle kullanın.
2600 yeterli. GTX 1070 olan sistem tavsiyemdir. Hem RAM 3000 MHZ hemde single yani ileride yükseltebilirsiniz.

2x8 kullanıyorlar sistemde fan takviyesi yapicam tabi ki
2x8 GB diye bir ibare göremedim o yüzden yazdım. R5 2600X ve 2600 arasında %10 kadar bir fark var değmez aradaki fiyata. Fakat R5 2600 de yapsak GTX 1070 GTX 1660 Ti sığdıramayız çok zor 16 GB RAM 1 TB HDD falan da giriyor işin içine mümkün değil yapabilen varsa buyursun çok ciddi araştırma ve takip gerektiriyor.

Alacağım sistem bu arkadaşlar. Ekte eklemeyi unutmuşum ban yiyincede yazamadım. Tavsiye ettiğiniz sistemlerde işlemciler ve ramlar düşük kalıyor o seviyeye çıkartıncada 5600-5700 civarını buluyor o yüzden onlar olmaz :)
Olabilir mi?
Screenshot_20190316-010403_Vatan.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı