4700 TL sistem tavsiyesi

3-5 gün bekleyin. GTX 1660 piyasaya tam olarak yerleşsin. Tahmini olarak 1500-1700 TL arasında olacak. Testlerde RX 590'dan daha önde. Sistemi onun üzerine kurarsınız.
 
Sistemin demirbaşlarından kısarak ekipmana yatırım yapmayın. 20 TL lik klavyede sizin işinizi gayet görecek ve bütçeniz olduğunda kolaylıkla değişim yapabilecekken aynı şeyi ekran kartı yada işlemci için söyleyemeyiz.
 
O kadar pahalı değil dediğiniz donanımlar monitöre ayırdığınızı geçiyor. Monitörü geçmese ekran kartını bir tık daha iyi almanıza engel.
 
Hata ediyorsunuz ama siz bilirsiniz.
Vatan bilgisayarı tavsiye etmesem de KDV indirimi varken görmezden gelmek olmaz. Hoş KDV indiriminde bile bazı donanımlar piyasa fiyatına ancak düşüyor. Neyse aşağıda ki sistemin yanına uygun fiyatlı bir yerden SU650 240 GB SSD alınabilir ki yaklaşık 200 TL civarında satılıyor. Ya da önceliği N11 de 320 TL civarına satılan aynı bellekten bir tane daha almaya ayırabilirsiniz.
Arkadaşlarda yorum yapsın üzerine bir hata yapmayalım.
ddddddddddddddddddddd.jpg
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı