4700 TL sistem tavsiyesi

Hangi sistemi alırsınız size kalmış kötü bir tavsiye görmedim eğer atladığım bir şey yoksa fakat, ekran kartına yüklenmeyecekseniz en azından monitöre yüklenmeye çalışın. Kısabildiğiniz her şeyden kısın, hatta 300 TL daha koyabilirim dediğiniz ve başka ne varsa monitör için kullanmaya çalışın derim. Kendi paylaştığım sisteme ilave olarak yapıyorum bu yorumu.

Yine de paylaştığım sistem üzerine yorum alınmasında fayda var, donanım değişiklikleri ile belki daha iyi hale getiren çıkabilir, benim görmediğim, gözden kaçırdığım şeyi belki başka biri yakalayabilir. Tekrar belirtiyorum, çevre birimleri için bugün daha iyi bir sistem alma şansınızı geri tepmeyin.

Tamamdır başka bir konu açıp orda sorarım :)
1 Rami çıkarıp 4500Tl ye alabilirsiniz :) D2EDA4A2-4D2B-4875-97DF-B65B268E7496.jpeg FF664AD0-E2E8-4B04-86E9-4E224EE34E43.jpeg

Şansa bak, dostum benim de bütçem tam tamına 4700 TL, hatta geçen bende forum'da konu açtım bununla ilgili aynı şekilde 4700 TL bütçem var demiştim. Kesinlikle aşağıya bırakacağım sistemi almanı tavsiye ederim, çünkü bende bunu almaya karar verdim. Tam bir F/P ürünü kaçırma bence sende bu fiyata böyle bir sistem bir daha bulamazsın. İleri'de SSD ve 8GB Ram takviyesi yapınca sistem uçar uçar.

Şansa bak, dostum benim de bütçem tam tamına 4700 TL, hatta geçen bende forum'da konu açtım bununla ilgili aynı şekilde 4700 TL bütçem var demiştim. Kesinlikle aşağıya bırakacağım sistemi almanı tavsiye ederim, çünkü bende bunu almaya karar verdim. Tam bir F/P ürünü kaçırma bence sende bu fiyata böyle bir sistem bir daha bulamazsın. İleri'de SSD ve 8GB Ram takviyesi yapınca sistem uçar uçar.

@Zgrrs dostum sence nasıl bu sistem arkadaşın dediği gibi olur mu ?

Olabilir, neden olmasın. Her ne kadar paylaştığım sistemde görselden de kısmamaya çalıştıysam, 1070 eklemeye çabalasam olduğu olacağı arkadaşın paylaştığı sistem gibi bir şey çıkar.
Açıkcası Gtx 1070 hiç araştırmadım ne ile kıyaslanır RX 590 arasında fiyat farkını hakedecek bir detay varmı bilmiyorum. Mutlaka daha iyi bir ekran kartı ama dediğim gibi bilmediğim için yorum yapamıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı