5 ayda YKS 60 bin mümkun mü?

Sayısal bölümündeyim.
AYT matematiğin çoğu bitti. Bu arada söylediğim rakamlar ortalama değerler. Biraz zorlarsam TYT matematik fullerim gibime geliyor. Edebiyatta dil bilgisi ve paragraf ile 35 netleri zorlarım bence. Fene biraz fazla yoğunlaşmam lazım.

Cano bende bu sene sınava gireceğim ve emin ol 60k gelir eğer mat AYT iyiyse.
Şöyle bir durum var TYT fen evet cok genis konu dağarcığı ama ara tatilde tokatlar geçersin geriye kalan her gün 1 deneme çözmek olur sosyalden sürekli podcast dinle boş zamanlarında videolar izle ve deneme çöz emin ol o da yükselir mat ve türkçen iyi zaten.

@oynozan hocam bu kadar kısa sürede sayısal dersleri zayıf olan birinin ne yapması lazım? ( sayısal öğrencisiyim)
Dediğim gibi, günde 6-8 saat çalışman gerekiyor. Ben derece öğrencisi olarak hazırlanıyordum sınava, hedefim ilk 5000'di, daha sonrası pek de kişisel olmayan sebeplerden dolayı sınava çalışmayı bıraktım. Çalışmayı bırakmadan önce sürekli sayılsal branş denemeleri çözerdim. Matematiğin kötüyse önce onu hallet, daha sonra AYT fen, en son da TYT'yi. Tabi ki bu dediğimi yapman için az çok bir temelin olması gerekiyor, TYT netlerin 50-60'sa bu dediğimi yapamazsın.

Dediğim gibi, günde 6-8 saat çalışman gerekiyor. Ben derece öğrencisi olarak hazırlanıyordum sınava, hedefim ilk 5000'di, daha sonrası pek de kişisel olmayan sebeplerden dolayı sınava çalışmayı bıraktım. Çalışmayı bırakmadan önce sürekli sayılsal branş denemeleri çözerdim. Matematiğin kötüyse önce onu hallet, daha sonra AYT fen, en son da TYT'yi. Tabii ki bu dediğimi yapman için az çok bir temelin olması gerekiyor, TYT netlerin 50-60'sa bu dediğimi yapamazsın.

Benim şu anda TYT netlerim 55-60 civarı ama matematik netim 20-30 arası.
Bana ne önerirsiniz?
Neye ağırlık vereyim?
Ne derecede ağırlık vereyim?

Benim şu anda TYT netlerim 55-60 civarı ama matematik netim 20-30 arası.
Bana ne önerirsiniz?
Neye ağırlık vereyim?
Ne derecede ağırlık vereyim?
Günde 1 TYT denemesi.
Acilen AYT matematik ve AYT fen konularını tamamen öğren, AYT denemelerine başla.

Günde 1 TYT denemesi.
Acilen AYT matematik ve AYT fen konularını tamamen öğren, AYT denemelerine başla.

AYT mat konularında çoğu şeye hakimim.
İntegral haricinde biliyorum ama ağırlık vermem lazım matematiğe.
TYT fen cidden birkaç bilgiyle çok kolay çözülüyormuş. (bugün olduğum denemeden)
Süre problemini çözüp sosyalden de birkaç net artırıp 85 nelere çıkmayı planlıyorum.

Günde 1 TYT denemesi.

Hocam ben fonksiyonları bitirip AYT matematiğe başlayacağım. Hız ve renk TYT denemesi aldım. Deneme çözerek de TYT ilerletmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı