5000-6000 TL'ye konsol mu PC mi?

Bu sistem o oyunları 2 tane birden açıp oynatır. Sanırım Cyberpunk GTX 1080 gereksinimi olduğunu düşünüyorsunuz hayır sunumda kullanılan ekran kartı GTX 1080 sadece.
Bu arada kasa, PSU ve SSD seçimleriniz çok kötü.

İşlemciyi R5 3600'a çekip ondan artan 400-500 lirayla Sapphire 5700 XT Nitro+ya geçebilirsiniz. Ayrıca diğer ürünleri başka bir siteden alırsanız daha ucuza gelir. Beş sene içinde çıkacak oyunları kaldırır.

Bu sistem o oyunları 2 tane birden açıp oynatır. Sanırım Cyberpunk GTX 1080 gereksinimi olduğunu düşünüyorsunuz hayır sunumda kullanılan ekran kartı GTX 1080 sadece.

Bu arada kasa, PSU ve SSD seçimleriniz çok kötü.

Hayır Cyberpunk'ın 1080 istediğini sanmıyorum, kasa sadece fiyatı düşürmek için seçtim ama PSU ve SSD hakkında haklısınız.

Bence maximum bütçenizi ve tam olarak ne için ihtiyaç duyduğunuzu belirten bir başlık açın. Düzgün fiyatlara sahip bir firmadan tavsiyeler gelsin. Hatta sistemi kendiniz ayağa kaldırabilecekseniz farklı firmalardan donanım toplansın.
Ryzen 2600x ve GTX 1060 lı sistemimle açamayacağım oyun olduğunu sanmıyorum, bence bakış açınız hatalı olabilir.
Not: 2K monitör kullandığımı da ekleyim.

Bence maximum bütçenizi ve tam olarak ne için ihtiyaç duyduğunuzu belirten bir başlık açın. Düzgün fiyatlara sahip bir firmadan tavsiyeler gelsin. Hatta sistemi kendiniz ayağa kaldırabilecekseniz farklı firmalardan donanım toplansın.
Ryzen 2600x ve GTX 1060 lı sistemimle açamayacağım oyun olduğunu sanmıyorum, bence bakış açınız hatalı olabilir.
en fazla bütçem 7000 TL ama çok zorlamam gerek.Bilgisayar toplama işinden anlamıyorum ve sadece tek istediğim önümüzdeki yıllarda çıkıcak olan oyunların çoğunu oynamak.

Söylediğim gibi 6500 TL bütçe ile sistem tavsiyesi olarak başlık açın. Bütçe olarak kendinizide çok büyük bir külfete sokmayın. Olurda gelen tavsiyelerde 500 TL yi de, fark yaratacak bir donanım ekleyebilirseniz kullanırsınız. Monitör hariç yada dahil olarak belirtirsiniz.

Bakın şöyle düşünüyorum Xbox series X'de RAM olarak falan da toplayacağım sistemin 2 katından daha fazla hız olarak da. Ek olarak bir de monitör alacağım ve monitör alacağım için alacağım sistem bir tık daha düşcek. Paramı sanırım Xbox series X'e zoracağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı