Sıradanbiri3498
Hectopat
Öneriler için teşekkür ederim öncelikle, 5000 serisinin ortalama fiyat listesi belirli mi, veya bilgisi olan var mı herhangi bir kaynaktan?
![]()
Galax NVIDIA GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 GLX-46NSL8MD9NXV 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Galax NVIDIA GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 GLX-46NSL8MD9NXV 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Peşin fiyatına taksitle bu fiyatlara sıfır ekran kartını 5000 serisinde ancak 6000 geçerken görebiliriz stokları temizlemek için oda dolar artmazsa.
5000 serisinin fiyat değişimi ile ilgili minimum %30 civarında bir fark ile satışa sunulacağına dair bir haber okudum. Doğruluk payından emin değilim. Ayrıca birçok kişi fiyatının 4000 serisine nazaran çok daha pahalı geleceğini söylemişler. Bekleyip yılbaşı ile 4000 serisinin fiyatlarının artması riskini almak istemedim.beklemen kanaatindeyim şuda 1 ay falan kalmış 5080 5090 falan almayacaksanız okadar ciddi bir fiyat sıçraması olmayacak
doğrudur fakat resmi herhangi bir onay yok lansman gününe kadar kimse fiyat tahmini yapamaz5000 serisinin fiyat değişimi ile ilgili minimum %30 civarında bir fark ile satışa sunulacağına dair bir haber okudum. Doğruluk payından emin değilim. Ayrıca birçok kişi fiyatının 4000 serisine nazaran çok daha pahalı geleceğini söylemişler. Bekleyip yılbaşı ile 4000 serisinin fiyatlarının artması riskini almak istemedim.
Sanırım bu fiyat tahminlerini güç farkına göre yapıyorlar. Sızdırıldığına dair bir haber vardı ve ciddi bir fark görünüyordu. Tabi ki yine bir iddia sonuçta.doğrudur fakat resmi herhangi bir onay yok lansman gününe kadar kimse fiyat tahmini yapamaz
olsada 300 dolar falan artar nvidia gidip 5060 ve 5070'e 500 dolar zam yapmaz yapsada tepki alır fiyatları düşürmek zorunda kalır 5080 ve 5090'ı anlarım bende sizin gibi lansmanı bekliyorum.5000 serisinin fiyat değişimi ile ilgili minimum %30 civarında bir fark ile satışa sunulacağına dair bir haber okudum. Doğruluk payından emin değilim. Ayrıca birçok kişi fiyatının 4000 serisine nazaran çok daha pahalı geleceğini söylemişler. Bekleyip yılbaşı ile 4000 serisinin fiyatlarının artması riskini almak istemedim.
+1Sanırım bu fiyat tahminlerini güç farkına göre yapıyorlar. Sızdırıldığına dair bir haber vardı ve ciddi bir fark görünüyordu. Tabi ki yine bir iddia sonuçta.Öneri için teşekkür ederim bu arada.
ki bu tür fiyat artışı elin amerikalısı içinde fazla5000 serisinin fiyat değişimi ile ilgili minimum %30 civarında bir fark ile satışa sunulacağına dair bir haber okudum. Doğruluk payından emin değilim. Ayrıca birçok kişi fiyatının 4000 serisine nazaran çok daha pahalı geleceğini söylemişler. Bekleyip yılbaşı ile 4000 serisinin fiyatlarının artması riskini almak istemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.