5000 serisini beklemek mantıklı mı?

4000 serisinin üst seviyelerini almak mantıksız bence şu an ancak 4060'lar ve belki 4070 alınabilir gibi. 4060'lar gayet de uygun bu aralar, 5060'ta ciddi fiyat farkı bekliyorum ben şahsen. TDP filan da artacak deniyor, öyle olursa performans da %50'den fazla artar mı diye düşünüyorum.

Yani 4060 alınır, 5000 serisini beklemeye gerek yok bence.

Peşin fiyatına taksitle bu fiyatlara sıfır ekran kartını 5000 serisinde ancak 6000 geçerken görebiliriz stokları temizlemek için oda dolar artmazsa.

Peşin fiyatına taksitle bu fiyatlara sıfır ekran kartını 5000 serisinde ancak 6000 geçerken görebiliriz stokları temizlemek için oda dolar artmazsa.

Teşekkür ederim öneri için, Zotac markasının 4060 modelini aldım. Kötü bir marka olmadığıyla alakalı birçok öneri gördüm Zotac markasının.

beklemen kanaatindeyim şuda 1 ay falan kalmış 5080 5090 falan almayacaksanız okadar ciddi bir fiyat sıçraması olmayacak

beklemen kanaatindeyim şuda 1 ay falan kalmış 5080 5090 falan almayacaksanız okadar ciddi bir fiyat sıçraması olmayacak
5000 serisinin fiyat değişimi ile ilgili minimum %30 civarında bir fark ile satışa sunulacağına dair bir haber okudum. Doğruluk payından emin değilim. Ayrıca birçok kişi fiyatının 4000 serisine nazaran çok daha pahalı geleceğini söylemişler. Bekleyip yılbaşı ile 4000 serisinin fiyatlarının artması riskini almak istemedim.

5000 serisinin fiyat değişimi ile ilgili minimum %30 civarında bir fark ile satışa sunulacağına dair bir haber okudum. Doğruluk payından emin değilim. Ayrıca birçok kişi fiyatının 4000 serisine nazaran çok daha pahalı geleceğini söylemişler. Bekleyip yılbaşı ile 4000 serisinin fiyatlarının artması riskini almak istemedim.
doğrudur fakat resmi herhangi bir onay yok lansman gününe kadar kimse fiyat tahmini yapamaz

olsada 300 dolar falan artar nvidia gidip 5060 ve 5070'e 500 dolar zam yapmaz yapsada tepki alır fiyatları düşürmek zorunda kalır 5080 ve 5090'ı anlarım bende sizin gibi lansmanı bekliyorum.

Sanırım bu fiyat tahminlerini güç farkına göre yapıyorlar. Sızdırıldığına dair bir haber vardı ve ciddi bir fark görünüyordu. Tabi ki yine bir iddia sonuçta. :) Öneri için teşekkür ederim bu arada.
+1

ki bu tür fiyat artışı elin amerikalısı içinde fazla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı