5500 XT ile Ethermine yapılamıyor

savraynn

Decapat
Daha fazla  
Bugün öğlene doğru PhoenixMiner ile RX 5500 XT 8G ekran kartımla kazım yapmaya başladım. Binance pool kısmında 1 işçi aktif olarak gözüküyor ama Ethermine sitesine girdiğim de çalışan yok olarak gözüküyor saatlerce bekledim ama gelmedi. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Ayrıca kazım değeri, sıcaklık hakkında ne düşünüyorsunuz? YouTube'da bulduğum bir video ile AMD üzerinden ayarlama yaptım.

ethermine ss.JPG

kazım ss1.JPG

Madenci programını hangi pool üzerinde çalıştırılırsa o pool üzerinden ödeme yapılır. Binance Pool'da aktifse, ödeme Binance Pool üzerinden, ödeme yapıldığı an günlük olarak Binance hesabında Pool kısmında gözükecek.

Küçük bir öneri: PhoenixMiner önermiyorum. Bilgisayarı çok yoruyor.

Madenci programını hangi pool üzerinde çalıştırılırsa o pool üzerinden ödeme alacaksın. Binance Pool'da aktifse, ödeme Binance pool üzerinden, ödeme yapıldığı an günlük olarak Binance hesabında pool kısmında gözükecek.

Küçük bir öneri: PhoenixMiner önermiyorum. Bilgisayarı çok yoruyor.

Anladım hocam. Binance Pool'da bazen siteyi kapatıp sonradan girdiğimde gerçek zamanlı madencilik gücü - 24 s kısımlarında dalgalanma oluyor bu normal midir?
İlk defa başladığım için PhoenixMiner ile başladım tecrübe edindikçe değiştiririm sanırım.

Anladım hocam. Binance Pool'da bazen siteyi kapatıp sonradan girdiğimde gerçek zamanlı madencilik gücü - 24 saat kısımlarında dalgalanma oluyor bu normal midir?
İlk defa başladığım için PhoenixMiner ile başladım tecrübe edindikçe değiştiririm sanırım.
Evet. Dalgalanma oluyor. Gayet normal.
Estağfurullah, ben aylarca Phoenix kullandım, geçenlerde Gminer ile 2miners havuzuna geçtim. Önceden bilgisayar video izlerken kasıyordu, şu an kasma olmuyor, MH aynı. Önemli olan stabil ayarı bulmak. Bir süre içerisinde bulursunuz bence.
@savraynn, bugün gördüm. Nicehash'tan Phoenixminer kaldırılmış. Virüs içerme olasılığı çok yüksek. Ben 6 ay kullandım, ve bilgisayarımda virüs olduğunu biliyordum. Gminer'a geçince hem bilgisayarda rahatlama oldu, hem de virüs kalktı. Malwarebytes ile trojan algılamıştı Phoenix'te.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı