5700 XT'li sistemi mi satmalı mıyım?

Ekran kartına teklif çok ekran kartını satınca kasanın bir anlamı kalmıyor ama. Kasa + ekran kartına böyle bir teklif bulmuşken satsam mı diyorum? Sistem toplamayı düşünmüyorum laptop alırım belki yarı fiyatına.
Ekran kartına verilen en yüksek teklife göre bir şeyler yapabilirsiniz. Bana kalırsa 12 bin çok az. 14 bin civarından koyun 13 bine kadar inersiniz.
 
İçinden ne geliyorsa öyle yap. Yarı fiyatına söylediğin gibi bir laptop al kalanı da senin olsun.
Hocam beklesin, Ekran Kartı aracıları da harap halde. Sadece tedarikçiler zorluk çekmiyor yani o yüzden ben bu Yaz ortasına kadar gelmesine ihtimal vermiyorum. Gelecekse de minerların karnını doyurup biter.
 
Ekran kartını sırf 8-9k’ya satarsın. Parça parça sat sistemini.
Ekran kartını 9 bine satsam, sistemin geri kalanı kaç eder ki ? 3600'ler bildiğim kadarıyla bin lira civarı. Yine aşşağı yukarı 12 bine denk gelmiyor mu ben mi bir şeyi kaçırıyorum ?
Lucifer seni kandırıyor hocam yapma öyle bir şey, işin esprisi olabilir parça parça satarsanız daha çok reva görür.
Parça parça satsam yine aynı fiyata denk gelmez mi ? Lucifere yazdığım gibi.
 
Tek ekran kartını satsam alıcı çok ama kasa bir işime yaramıyor o zamanda :D O yüzden tek seferde satayım diyorum çünkü kasa için 12 bin TL veren biri ilk defa çıktı.
O yüzden diyorum ya ayrı ayrı satın diye. Ekran kartına talep var, hazır sisteme değil. Parçalarınızı 100-200 aşağısına satarsınız.
 
Hocam Ekran Kartı ile İşlemci talibi çıkar, ikisi zaten karşılar senin haracını. Diğerlerini 2.el piyasasından biraz daha ucuza pazarlayıp köşeyi dönersin. Bence şuan satma ama stoklar daha çok zaman sonra gelecek 14K'yı görür 2.el piyasası.
Stoklar yaz ortasına kadar gelmezse araba fiyatına RX5700 pazarlarsın. :D
 
5700 XT MSI, Ryzen 5 3600, 16 GB RAM, 480 GB SSD'li bir sistem toplamıştım ekim ayında.

Oyun oynamak için toplamıştım sistemi ama iş güç derken pek vakit ayıramıyorum oyunlara, boş yatıyor açıkcası. Fiyatların artmasıyla da denemek için internete ilan verdim ve 12 bin TL teklif geldi. Sizce bu fiyattan sistemi satmalı mıyım? Yoksa daha da artar mı ekran kartı fiyatları?
Bence sakın satma bu dönemde kart bulamazsın.
 

Geri
Yukarı