60 Mbps İnternetin Düşük Hız Alma Sorunu

Katılım
19 Ekim 2016
Mesajlar
174
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Downloand 60
Upload 5 mbps
İnternet paketine sahibim ancak son günlerde doğru dürüst internette gezinemiyorum. Hangi siteye girsem 30 saniye yükleniyor ya da timeout veriyor. Sadece arayüzü basit olan sitelere giriyorum artık. Youtube'dan 1080p video izleyebiliyorken yemeksepeti'nden sipariş veremiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hız testi yapabilir misin ? Eğer Hız testinde bir problem çıkmaz ise sorunun o sitelerden dolayı oluştuğunu bilmen gerekiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak Elektrik kesintisi ve İnternet kopmalarında yaşanacak yazılımsal tutarsızlıkları düzeltmek için Modemi yeniden başlatın.

Chrome geçmişini temizleyin.
Chrome tarama geçmişinizi silme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım

Uzantıların güncellemelerini kontrol et.
Ekran Görüntüsü (23).png

Screenshot.png
Chrome kullandığın İnterneti etkileyebilecek uzantıları kaldır.

Bağlantıdaki yönergeleri uygulayarak İnternet ayarlarını sıfırlayın.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı
 
Son düzenleme:
TTNET kullanicisiyim. Bazi adreslere baglanti sagladigimda diger adreslere gore cok daha yavas erisimim oluyor. Ornegin rahatca YouTube veya Google uzerinde gezinirken Instagram'a erisimim cok yavas olabiliyor. Chrome ile indirmeye calistigim dosyalar cok daha sonradan inmeye baslayabiliyor. Bu durum da size oluyor olabilir. Cozumunu bilmiyorum fakat TTNET kullanicisi iseniz sorunun sadece size olmadigini belirtmek istedim.
 
1528749837514.png
Önceden paylaştığım verilerin speedtest olduğunu söylemiştim. @daenerys targaryen . Ancak anlayamadıysanız ben özür dilerim, yukarıda pekiştirilmiş görsel ile daha rahat görebilirsiniz.

Ayrıca konuda son bir gelişme olarak web proxy kullandığım halde sitelerin daha hızlı yüklendiğini gördüm. Ancak VPN kullanınca sayfalar aynı hızda yüklenmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı