7 3700X ve RTX 2080 Super Sisteme Kasa, PSU ve Sıvı Soğutma Önerisi

2x yazmayı unutmuşum, kusura bakmayın.

P400A ile sıvı soğutma kullanmak zor hocam. Ön tarafa takabiliyorsunuz fakat üst tarafta fazla yer olmadığı için takmak mümkün olmuyor. Ön tarafa takmak da pek önerilen bir durum değil. Siz ön tarafa taktınız herhalde bir de pull/push yaptığınıza göre. Sıvı soğutucu için MB511 daha ideal. Yine de P400A hava akışı olarak çok iyi bir kasa.

Evet ön tarafa taktım. 3700x işlemci ile kullanıyorum Modern Warfare, RDR2 gibi oyunlarda CPU 55 dereceyi geçmiyor. Boşta 30-35 derece arası.

Sonuç? Ne almalıyım? 900Tl seasonic 860tl RM750x? İtopya'dan alışveriş yapmışlığım var sıkıntı yok. Ben tekrar yaparım. APex 7 almıştım. Zaten mağazası var. Giderim yapışırım ortalığı kaldırırım. Hele ki bizimkiler yapar :D

RM750x ün yeni verisyonu mu bu acaba?

Sonuç? Ne almalıyım? 900Tl seasonic 860tl RM750x? İtopya'dan alışveriş yapmışlığım var sıkıntı yok. Ben tekrar yaparım. APex 7 almıştım.

RM750x
İkisi de gayet kaliteli hocam, hangisi içinize daha çok siniyorsa onu alın. RM750X'i alacaksanız almayı düşündüğünüz yere bir mail atıp sorun 2x 4+4 olduğunu onaylatın.

İkisi de gayet kaliteli hocam, hangisi içinize daha çok siniyorsa onu alın. RM750X'i alacaksanız almayı düşündüğünüz yere bir mail atıp sorun 2x 4+4 olduğunu onaylatın.
Tekrar baktım RM750X evet 2x4+4 CPU çıkışı veriyor ama ekran kartı çıkışı 8+4 pin kalıyor 2080 super 8+8 pin değil mi eğer öyleyse bu sefer ekran kartına gerekli çıkışı alamayacak,ama Seasonic modelinde fazlaca çıkış verilmiş her ikisi içinde.

Buyrun. Kendi sitesinden beyaz psu. Aynı koddan arattım bu çıktı. Simdi doğru mu değil mi? ALACAĞIM
rm750x.png

Cougar CMX 700/850 Watt Bronze
Corsair Builder CX750M/CX850M 850W Bronze (
Xigmatek Hera 850W Gold
Corsair RMX 750/850W Gold
Corsair TXM 750/850W Gold
Cooler Master MWE 700W/750 80+ 2xEPS
Seasonic M12II-750 80+ Bronze 750W
Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold
Asus ROG-STRIX-750G 750 W 80+ Gold

Şuan hatırımda kalan güç kaynakları bunlar. Bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. Ben bu liste içinden Xigmatek Hera 850W aldım. Gayet memnunum.

Tekrar baktım RM750X evet 2x4+4 CPU çıkışı veriyor ama ekran kartı çıkışı 8+4 pin kalıyor 2080 super 8+8 pin değil mi eğer öyleyse bu sefer ekran kartına gerekli çıkışı alamayacak,ama Seasonic modelinde fazlaca çıkış verilmiş her ikisi içinde.
Her ikiside tek kablo üzerinden besleniyor. Yani güç kaynağının bir portuna işlemci bağlantı kablosunu bağladınız, kablo anakarta 8+8 olarak gidiyor. Uçlarda kablo 2 adet 8 pine ayrılıyor. Aynı şey ekran kartı kablosu içinde geçerli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı