Arkadaşlar iyi güzel eğlenmişiz ama zamanla her şey değişebilir. Böyle boş bir şey için konu açmam. O yüzden herhangi bir tavsiyeniz var ise belirtebilirsiniz yoksa da hayatınıza devam edebilirsiniz. Kimsenin ne kadar parası olduğu ve nereye harcayacağı kimseyi ilgilendirmez. Ki ben zaten sistemi önerdiğiniz gibi alacağımı falan da belirtmedim. İstesem bile güncel stokların durumundan dolayı alamam. Umarım bir gün hepimiz bu sistemleri alabilecek güçte oluruz. İyi forumlar
İnanıp inanmamak sana kalmış ama bu konu üstüne espri yapılıp eğlenilebilecek bir konu değil bence.Ben burada bu konunun şakasını yapsam ne elde edicem.Hiçbiriniz beni tanımazsınız etmezsiniz.O yüzden ortada para ile hava atma gibi bir durum da yok.Sadece aklımda böyle bir konu var ve alacağım ekipmanların en iyisi olmasını istiyorum.Umarım olur zaten kesin bir şekilde de ayırdığım 70.000TL bulunmuyor.Sadece öneri vs. istedim.Evet baktığın zaman zamanında 6500TL'lik sistem önerisi isteyip şimdi 70.000TL'lik istemek çok garip.Fakat dediğim gibi zamanla her şey değişir.Umarım herkes hayallerine kavuşabilir.