76 Kiloda 7 kilo verilirse deri sarkar mı?

Sana önerim zamanın varsa spor salonuna git yemeni kısmanı tavsiye etmem ama sağlıklı beslen pirinç yiyebilirsin bir de şeker tüketme.

Merhaba, 16 yaşında, 1.70 boyunda ve 76 kilo bir erkeğim. Benim hedefim 70 kilo. 6-7 kilo versem deri sarkması olur mu? Veya diyet yapmam büyümemi ve boy uzamasını engeller mi?
Vücut geliştirme sporu ile ilgilenmelisin dostum. Eğer sadece cardio ile kilo verirsen sarkar fakat bunu kas oluşumu ile yaparsan vücut sıkılaşır ve deri kasa tutunur. Umarım yardımcı olabilmişimdir...

@rocky12 o hareketlerde pek iyi değilim. Fakat genetiğim iyi olduğu için vücudumun belirli bir şekli var.
Hareketlerde iyi değilim diye bir şey yok dostum. 16 yaşındasın bir şeyleri yapabilecek yaş bu. Unutma sana zor gelen en çok seni geliştirecek olandır. Hayatın her yerinde bu böyle.

Vücut geliştirme sporu ile ilgilenmelisin dostum. Eğer sadece cardio ile kilo verirsen sarkar fakat bunu kas oluşumu ile yaparsan vücut sıkılaşır ve deri kasa tutunur. Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Hareketlerde iyi değilim diye bir şey yok dostum. 16 yaşındasın bir şeyleri yapabilecek yaş bu. Unutma sana zor gelen en çok seni geliştirecek olandır. Hayatın her yerinde bu böyle.

Hocam hareketleri yapmayı bilmiyorum ve spor salonunda arkadaşım yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı