Dostum OKB hakkında pek bir şey diyemeyeceğim bilgim olmadığı için ama aslında bir oyuna başlasan sana çok iyi gelir diye düşünüyorum. 3-4 yaşından beri oyun oynuyorum, inan bana oyun gerçekten bir ilaç gibi. Kafama bir şey mi takıldı? Açıyorum oyunumu keyfime bakıyorum. Hasta mıyım? Oyuna giriyorum bütün baş ağrım geçiyor, kusma varsa midem bile bulanmıyor. Ramazanda oruç olduğumu bile hissetmiyorum, sahurda oturuyorum oyuna bir bakıyorum iftar olmuş, acıktığımı bile hissetmiyorum.
Özellikle online oyunlara başlamanı tavsiye ederim. Bağımlılık yaptığı için tüm aklın oyunda oluyor, kafana takmaman gereken gereksiz şeyleri hiç takmazsın kafana. Hatta gerekli şeyleri bile takmıyorsun. Lise 1'de okuldan eve gelirdim gece 12'ye kadar oyun oynardım. Çoğu dersten 10-30 arası alıyordum anca, ama hiç umrumda bile olmuyordu devam ediyordum oyuna. En son PC elimden alındı da düzelttim dersleri. Yani anlayacağın, en çok önem vermen gereken şeyler bile umrunda olmuyor, hayatın oyun oluyor. Tabi bu kadar bağımlılık çok zararlı ama senin kafana taktığın çok gereksiz şeyleri biraz olsun azaltabilmen için, kafanı dağıtabilmen için oyuna başlaman gerek diye düşünüyorum.