Elektronik 8BitDo Ultimate 2C kablosuz kontrolcü 1.200 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben müşteri hizmetlerine bayağı sordum da tekrar kargolama veya iade gibi çözümler sunuyoruz dediler. İadeye mahkum kalacağız gibi.

Mevcut olarak yeşil renk dışında sipariş vermiş arkadaşlar müşteri hizmetlerine yazarak siparişlerinin rengini değiştirttirebiliyor. Ben yeşile değiştirttim, henüz güncellenmedi ancak kargolandıktan sonra yeşil gözükeceği söyleniyor. Müşteri hizmetlerine sorarak emin olabilirsiniz.

Renk değiştirdikten sonraki 5 dakika içinde:
Eki Görüntüle 2276990
Hocam canlı desteğe nasıl ulaşabilirim? Ne gibi yöntemler izlemem gerek? Canlı desteğe ulaşmaya çalıştığım zaman bana mail falan diyor.

Hocam canlı desteğe nasıl ulaşabilirim? Ne gibi yöntemler izlemem gerek? Canlı desteğe ulaşmaya çalıştığım zaman bana mail falan diyor.
Buna tıklayın hocam. Sonra aşağıda seçtiğim butonlara tıklayarak Live Chat seçeneğini seçin.
1723044277297.png

Daha sonrasında "I want to speak with a human." yazın ve biraz bekleyin, gerçek bir insanla konuşmaya aktarılıyorsunuz.

Buna tıklayın hocam. Sonra aşağıda seçtiğim butonlara tıklayarak live chat seçeneğini seçin.
Eki Görüntüle 2277030
Daha sonrasında "ı want to speak with a human." yazın ve biraz bekleyin, gerçek bir insanla konuşmaya aktarılıyorsunuz.

resim_2024-08-07_184915700.png

Halletiim hocam, ek olarak 24 saat içerisinde kargolanacağınıda söylediler. Sizce yetişir mi dersiniz?

Ben müşteri hizmetlerine bayağı sordum da tekrar kargolama veya iade gibi çözümler sunuyoruz dediler. İadeye mahkum kalacağız gibi.

Mevcut olarak yeşil renk dışında sipariş vermiş arkadaşlar müşteri hizmetlerine yazarak siparişlerinin rengini değiştirttirebiliyor. Ben yeşile değiştirttim, henüz güncellenmedi ancak kargolandıktan sonra yeşil gözükeceği söyleniyor. Müşteri hizmetlerine sorarak emin olabilirsiniz.

Renk değiştirdikten sonraki 5 dakika içinde:
Eki Görüntüle 2276990
Tam rengi değiştirmek güzel çözüm, müşteri hizmetlerine yazayım diye siteyi açtığımda yeşilin de stokunun bittiğini gördüm. Hatta şu anda diğerlerinden de geç gönderilir diyor. 😩

Benimki kargoya verilmiş, sitede teslimatı onaylayın falan yazıyor. Tahmini süresi 9 Eylül - 20 Ağustos arasında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı