Elektronik 8BitDo Ultimate C 2.4G 840 TL!

Siparişim para çekildikten sonra iptal edildi bu sefer, güvenlik sebebiyle indirim kodu falan da kullanmamıştım saçmalık parada 3-20 gün içinde gelecekmiş boşuna uğraştık.
O zaman fiyatlandırma hatası mi var usta , bende gamesir alıp gecesim var şuan aliexpress ile de uğraşmak istemiyorum.

O zaman fiyatlandırma hatası mi var usta, bende GameSir alıp gecesim var şu an AliExpress ile de uğraşmak istemiyorum.

Telefondaki diğer hesapları sil daha önceden sipariş etmeye çalıştığımdan iptal olmuş olabilir fiyatlandırma hatası olsa herkesin iptal olurdu.

Siparişim para çekildikten sonra iptal edildi bu sefer, güvenlik sebebiyle indirim kodu falan da kullanmamıştım saçmalık parada 3-20 gün içinde gelecekmiş boşuna uğraştık.
Telefondan sipariş etmeyi denedim de az önce para çekmeden güvenlik sebebiyle iptal edildi falan yazdı, bilgisayardan deneyeceğim şimdi de aynı sorunun bende de yaşanma ihtimali var mı? Risk almayayım ona göre.

Telefondaki diğer hesapları sil daha önceden sipariş etmeye çalıştığımdan iptal olmuş olabilir fiyatlandırma hatası olsa herkesin iptal olurdu.
PC den deniyorum orada tek hesap var fakat aynı TC ve numarada farklı , kart farklı ban mi yedik ne yaptık anlamadım ama deniyorum yine.

Kaç yıllık hesap ilk defa sipariş verdiğim halde bu hatayı alıyorum çok saçma...

Dosya Ekleri

• Screenshot_59.png
    Screenshot_59.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 55

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı