Elektronik 8BitDo Ultimate C 2.4G 840 TL!

8BitDo oyun kolu, gamepad kıyaslama listesinde SSS klasmanında, diğer oyun kollarından daha iyi olduğu kanıtlanmış bir oyun kolu. Neden bahsediyorsun?
Yapma ya? Öyle bir klasman mı varmış. Klasmanı hazırlayan bilirkişi kim? Bir başka technopat üyesi mi :D Böyle saçma sapan argümanlarla gelmeyin lütfen.

Bu arada başlıkta belirtilen kol şu anki fiyatına göre gayet iyi bir F/P ürünü. Gönül rahatlığı ile alınabilir.

Aliexpress inatla siparişimi iptal etti. Bu satıcı üzerinden maalesef alamadım bu ürünü.😔 Acaba bunun kablolu olan modelini mi alsam diye de düşündüm ama onun yerine Gamesir Nova Lite modelini 730 tl civarına sipariş edebildim. Umuyorum gamesir pişman etmez.

Piyasası 1.250, 1.300 TL olan bir ürün normalde. Fiyat aşırı iyi. Alınır. En son 8 veya 9 ay önce bu fiyata düşmüş.

yeni tarayıcı kurun, IP adresinizi değiştirin (modemi kapat aç yapın) ve user-agent'i değiştirin. Kart numarası farklı olsun, telefon numarası da farklı olsun.

Hocam user agent nasıl değişiyor anlatabilir misiniz ödeme başarısız hatası alıyorum.

@382019 attığınız link üzerinden değil de ana sayfadan süper fırsatlar sekmesinden girip alınca bu şekilde çıkıyor ödeme. Satıcı ve ürün aynı 60TL fark görünüyor arasında ama vergi farkını anlamadım.
1718983550483.png

@382019 attığınız link üzerinden değil de ana sayfadan süper fırsatlar sekmesinden girip alınca bu şekilde çıkıyor ödeme. Satıcı ve ürün aynı 60TL fark görünüyor arasında ama vergi farkını anlamadım.
Eki Görüntüle 2228366
AliExpress'deki bazı sistem hatalarından biri büyük ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı