Elektronik 8BitDo Ultimate C 2.4G 840 TL!

Para çekilmiş oluyor, iade direk geliyor mu?

Hayır hayır. Sipariş vere tıklayın sadece sipariş vermeyin. Ürüne geri gidin ödeme kısmından. Ürünün fiyatı 460 tarzında bir fiyata düşüyor.

Nasil yani? Detayli anlatir misiniz? Telefonumda ilk indirimi aktif hesap var. Yine ayni fiyat.

Kaan hocamın attığı linke tıklayın ödeme kısmına gitmek için sipariş ver e tıklayın. Sonra ürüne geri gidin telefondaki butonlardan veya yandan çekme ile. Ürün fiyatı 460 gibi bir fiyat oluyor telefonumda denedim işe yaradı.

Hayır hayır. Sipariş vere tıklayın sadece sipariş vermeyin. Ürüne geri gidin ödeme kısmından. Ürünün fiyatı 460 tarzında bir fiyata düşüyor.

Kaan hocamın attığı linke tıklayın ödeme kısmına gitmek için sipariş ver e tıklayın. Sonra ürüne geri gidin telefondaki butonlardan veya yandan çekme ile. Ürün fiyatı 460 gibi bir fiyat oluyor telefonumda denedim işe yaradı.
Hocam harfi harfine yaptım olmuyor farklı bişey varmı , dolar kurumu sepet

Hocam harfi harfine yaptım olmuyor farklı bir şey var mı, dolar kurumu sepet.

Hocam şimdi denedim bende de çalışmadı nedense daha yeni oluyordu keşke sayfayı kapatmasaymışım.

Piyasası 1.250, 1.300 TL olan bir ürün normalde. Fiyat aşırı iyi. Alınır. En son 8 veya 9 ay önce bu fiyata düşmüş.

yeni tarayıcı kurun, IP adresinizi değiştirin (modemi kapat aç yapın) ve user-agent'i değiştirin. Kart numarası farklı olsun, telefon numarası da farklı olsun.

Hocam bu ürün geldiğinde orijinalliğini nasıl anlayabiliriz geldiğinde satıcı 8BitDo ' mu yoksa başka bir mağaza mı anlayamadım da.

Hocam şimdi denedim bende de çalışmadı nedense daha yeni oluyordu keşke sayfayı kapatmasaymışım.

Hocam bu ürün geldiğinde orijinalliğini nasıl anlayabiliriz geldiğinde satıcı 8BitDo ' mu yoksa başka bir mağaza mı anlayamadım da.
Yorumlarda herkese orijinal ambalajında, paketinde gönderilmiş. Bütün fotoğraflı yorumları inceledim ve sahteliğe dair 1 tane bile belirti bulamadım. Ürün orijinal.

1718958150602.png

Hatta 2 tane de analog koruyucu yollamışlar bazılarına.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240621-114356.jpg
    Screenshot_20240621-114356.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_20240621-114349.jpg
    Screenshot_20240621-114349.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 96

Technopat Haberler

Geri
Yukarı