Elektronik 8BitDo Ultimate C 2.4G 840 TL!

Yeşilini sipariş ettim, daha önce hiç kontrolcü kullanmamış birisi olarak nasıl bir deneyim sunacağını merakla bekliyorum.

Yeşilini sipariş ettim, daha önce hiç kontrolcü kullanmamış birisi olarak nasıl bir deneyim sunacağını merakla bekliyorum.
Hayırlı olsun. Monster Pusat Pro dan geçeceğim bende, umarım farkı hissettirir.

4 kadar böyle saçma kontrolcü aldım en sonunda da Xbox kontrolcü anladığım şu. Parayı vereceksin orijinalden asla şaşmayacaksın paran yoksa da almayacaksın.
Hep çöp oluyor.
Şu an 7 kontrolcüm var 3 tanesi Xbox 4 tane çakmadan sonra 3 tane de orijinal aldım. Orijinali her sistemin tanıması asla ayar yapmaman titreşim ve tuş tepkisi üzerine kulaklık bağlayıp kullanılma rahatlığı.
Çinliler kâğıt üzerinde çok şey vadediyor ama boş.
Keşke 1 tane kontrolcü alsaydım da param yabana gitmeseydi dediğim çok olmuştu.

PC de Diablo4 kolla oynuyorum 2 tane Xbox konsolum var. Kolların o yüzden sayısı biraz fazla. Ara ara kollara da güncelleme geliyor.
Not şarjlı pil almak da gerekiyor.

1000TL Monster kontrolcüsü satılmakta F/P olarak bundan daha iyi.
Eğer monter controlcüsüne 8 bitdo dan daha iyi diyosan ne diyim yani. Ayrıca yazılımı olmayan gamepad'e nasıl ayar yapacaksın. Eğer dualshock veya sahte Xbox kollarından bahsediyosan da onları sana biz aldırmadık hocam.

Hayırlı olsun. Monster Pusat Pro dan geçeceğim bende, umarım farkı hissettirir.
Pusat pro'dan sonra abi ben diş fırçası ile oyun oynamaya çalışıyomuşum gibi hissettirir bu gamepad.

Hocam bende 26 dolar tutuyor yaklaşık kur farkıyla 880TL'ye gelecek sanırsam nasıl oldu sizde.

Hocam Sımson Choice Store adlı satıcıdan aldım, toplam 845.45 tuttu. Herhangi bir kod veya jeton da kullanmadim. İlk sipariş indirimi uygulandı, nasıl bu fiyata geldiğini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı