Impacto
Hectopat
- Katılım
- 20 Ocak 2020
- Mesajlar
- 189
Tuşlara alışması uzun sürüyor mu hocam ben Xbox gamepad 9.nesil kullanıyorum tuş yerleri farklı![]()
Tuşların yerleri aynı değil mi?
Tuşlara alışması uzun sürüyor mu hocam ben Xbox gamepad 9.nesil kullanıyorum tuş yerleri farklı![]()
Tuşların yerleri aynı değil mi?
Ilk mesajda 1900 lira civarı olanı almayı düşünüyorum ama emin olmak adına sorayım. PC'de kullanırken USB Dongle'la, switch için kullanırken Bluetooth destekleyen bir model arıyorum. 1900 TL olan karşılar mı bu ihtiyaçları?
Değilmiş.
Ben bir fark göremiyorum aynı duruyor. Neresi farklı ?Evet hocam zaten tuş yapısına bakarsan switch için çıkan bir model diye biliyorum bunun Xbox versiyonuda var. Hem 2.4GHz hem de Bluetooth.
Xbox daha net hatlara sahip . 8bit biraz daha bombeli yani şişkin. Internete bu bombe(şişkinlik) ağrı yapar demişlerdi bi ondan teredüt etmistim fakat gayet rahat ve konformu .(Logitech f310 dan geçtim)
hocam ultimate c usb ile bağlanmıyor mu ya benim pc blutooth desteklemiyorUltimate C Bluetooth bu, PC için dongle çıkmıyor kutudan yani. 1200'e Ultimate C 2.4G bulunabiliyor Banggood'da yeni kullanıcı kuponuyla. Haberiniz olsun. PC için alacaksanız mağdur olmayın. PC'nizde Bluetooth varsa alın.
hocam anakartım blutooth desteklemiyor bu ürünün yanında usb ile geliyor öyle mi bağlanıyor çalışma mantığı nedir daha önce hiç kablosuz ekipman kullanmadımTek sarjda 20-25 saat götürüyor, ve hızlı da doluyor. İlk mesajdaki linkteki turuncu olanı alırsanız ondan USB dongle çıkmıyor, diğer C modelde USB dongle, sarj kablosu falan çıkıyor. Ultimate'de ise + olarak sarj istasyonu da yanında gelir.
ultimate c dongle diye biliyorum hocam yardımcı olur musunuz?Ultimate C Bluetooth bu, PC için dongle çıkmıyor kutudan yani. 1200'e Ultimate C 2.4G bulunabiliyor Banggood'da yeni kullanıcı kuponuyla. Haberiniz olsun. PC için alacaksanız mağdur olmayın. PC'nizde Bluetooth varsa alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.