Rehber 9.500 TL Altı Telefon Önerileri

Merhaba, Hepsibura'dan tablet aldım ancak vergi indirimi için firmanın VKN'sine ihtiyacım var ve faturada yazmıyor. Ne yapmam lazım?
Hepsiburada rezil firma ne TC yazıyor faturada ne başka bir şey. Gereken hiçbir şey yok. Müşteri hizmetlerine belirttim:

Satın almış olduğunuz vergi iadeli cihaz için faturanızda TC Kimlik Numarası bilginizin olmadığını ileterek başvurunuzun kabul edilmediğini aktardığınızı görüntülemekteyim.
Konuyla ilgili ekiplerimiz çalışma sağlamaktadır. Çalışmalar tamamlandığında tarafınıza dönüş yapılacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Böyle yazıp geçiştiriyorlar.
 
Benim hat üstüme değil 17 yaşındayım 1 ay sonra 18 olacağım acaba telefonu mesela bugün sipariş verip 1 ay sonra hattı üstüme alıp vergi iadesi alabiliyor muyum sıkıntı çıkar mı?
 
Benim hat üstüme değil 17 yaşındayım 1 ay sonra 18 olacağım acaba telefon sipariş verip 1 ay sonra hattı üstüme alıp vergi iadesi alabiliyor muyum sıkıntı çıkar mı?
Sanırım 2 ay süresi vardı. 2 yıl gibi bir şeyler de okudum bir yerde ama emin değilim. Yani daha başvurmak için süreniz var. Fakat telefonu kendi üzerine almanız gerekiyor. Buna engel bir durum yoksa (18 yaşından küçük olmak sanırım engel değil bir deneyin) sorun olmaz. T.C. isim fatura sizin üzerinize olacak sadece ödemeyi başkası yapabilir. Hattın da vergi iadesi için başvuruyu yaparken üzerinde olması yeterlidir.
 
Sanırım 2 ay süresi vardı. 2 yıl gibi bir şeyler de okudum bir yerde ama emin değilim. Yani daha başvurmak için süreniz var. Fakat telefonu kendi üzerine almanız gerekiyor. Buna engel bir durum yoksa (18 yaşından küçük olmak sanırım engel değil bir deneyin) sorun olmaz. T.C. İsim fatura sizin üzerinize olacak sadece ödemeyi başkası yapabilir. Hattın da vergi iadesi için başvuruyu yaparken üzerinde olması yeterlidir.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. O 2 ay süre dediğiniz internet desteği için geçerli. Hocam ödemeyi başkası yapamıyor telefonu almak isteyen kişi ödemeyi yapmak için hesabı kendi adına olması gerekiyor.
 
Hocam ödemeyi başkası yapamıyor telefonu almak isteyen kişi ödemeyi yapmak için hesabı kendi adına olması gerekiyor.
Telefonu alırken kendin ödemek zorunda değilsin. Vergi iadesi için başvurduğunda girdiğin IBAN bilgisi senin üzerine olmalı o kadar.

Bu arada A34'te geçiş animasyonunu 0.5'e çekince iyice uçak gibi oldu telefon 😅 Bir deneyin. Tamamen kapatınca çok hoş olmayabilir.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20231117_004144_Settings.jpg
    Screenshot_20231117_004144_Settings.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
@Mithat Berhan
M14'ü de eklemeyi düşünür müsünüz?
4GB RAM ve kalın olması dışında, fiyatına göre harika bir cihaz. Özellikle yonga seti kanadında daha üst segment cihazların bazılarına bile kafa tutabiliyor.
Tanker gibi bataryası da var.
 
Arkadaşlar CİMER üzerinden GSB'ye herkes bu üzerine olan hat mevzusu hakkında yazı gönderse belki değişir, herkes neredeyse lise yıllarında aile ferdinin üzerinde olan numarayla başlıyor ve onunla özdeşleşiyor (banka, resmi kurum vb.) Belki bu konu hakkında revizyon gelir ne dersiniz?
 

Geri
Yukarı