Rehber 9.500 TL Altı Telefon Önerileri

Arkadaşlar merhaba. 18 yaşımı doldurmama 10 gün kaldı. Acaba telefonu şimdiden mağazadan alsam 18 yaşıma girince hattı üstüme alıp vergi iadesi için başvuru yaparsam sıkıntı çıkar mı? Hani 18 yaşıma girmeden telefonu aldım diye başvurum reddedilir mi? Sizce şimdiden almalı mıyım?
Aynı durumdayım ben aldım yaşımın dolmasını bekliyorum dolunca başvuru yapacağım.
 
Öncelike hayırlı olsun. Hangi internet sitesinden aldın? Faturanda bir eksiklikler var mıydı? Ben internetten alsammı diye düşünüyorum fakat faturada sorun olur diye mağazadan almayı düşünüyorum.
Samsung shop'tan aldım ve faturada bir eksiklik yok.
 
A24'ün fiyatı artar diye acele ediyorum. Fiyatı 10 güne artar mı?
SamsungShop şuan diğer satan yerlerle aynı fiyata satıyor. Trendyolda uygun bir satıcı bulabilirseniz ya da Teknosa'dan alacaksanız alın derim. Mediamarkt ve Vatan IMEI eklemiyor sakın oralara gitmeyin.

Şimdi değişime mi göndereceğiz yani.
Ben açtım kullandım ama hat takmadım daha bir sorun olur mu?
Kabul ederler mi değişimi?
Kabul ediyorlar ben de açtım dedim kadına bi patpata saramamışsınız kargo telefonu kırdı mı diye endişelendim baktım problem yok iade etsem kabul eder misiniz dedim ederiz dediler. Hatta emin misiniz dedim eminiz dendi.

Değiştirilmiş cihazla ilgili gsbden net bi cevap alan var mı?
GSB'nin numarası kaç buraya yazabilir misiniz?
 
Samsungshop şu an diğer satan yerlerle aynı fiyata satıyor. Trendyol'da uygun bir satıcı bulabilirseniz ya da Teknosa'dan alacaksanız alın derim. MediaMarkt ve vatan IMEI eklemiyor sakın oralara gitmeyin.

Bilgi için teşekkür ederim. Vatan IMEI eklemiyor dediğiniz için Vatan'dan telefonu almayı vazgeçtim. Teknosa'dan ya da Samsung shoptan almayı düşünüyorum ama A24 Samsung shop ta 9.5'u geçiyor. Ne yapmalıyım ya :(
 
Bilgi için teşekkür ederim. Vatan IMEI eklemiyor dediğiniz için Vatan'dan telefonu almayı vazgeçtim. Teknosa'dan ya da Samsung shoptan almayı düşünüyorum ama A24 Samsung shop ta 9.5'u geçiyor. Ne yapmalıyım ya :(
Öğrenci indirmini aktif etmeniz lazım 8499 lira civarı olacak. Üniversiteden öğrenci belgesini alıp SamsungShop'ta onaylatın. Onaylanınca fiyatların indirimli halini göreceksiniz.
 
Öğrenci indirmini aktif etmeniz lazım 8499 lira civarı olacak. Üniversiteden öğrenci belgesini alıp samsungshop'ta onaylatın. Onaylanınca fiyatların indirimli halini göreceksiniz.
Dün akşam onayladım ama indirimli bir fiyatı görmedim.

Edit2: Ha şimdi gördüm şu an M34 5G 9019TL.

Ben haftaya almayı düşünüyorum acaba Samsung eğitim indirimi haftaya kadar devam eder mi?
 
Son düzenleme:
Samsungdan m34 alıp başvuran arkadaşlar, faturada tek imei var ancak telefon çift imei diğerini kendiniz elle yazıyor musunuz? Bir tane yazıp devam mı ediyorsunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı